Poglej, česa Meghan Markle in Kate Middleton ne smeta nositi pred 18. uro

Kraljica Elizabeta II ima kar stroga pravila glede nošenja…

Meghan Markle in Kate Middleton resda živita kraljevsko življenje, ampak v kompletu z nazivom “vojvodinja” pride tudi veliko pravil in odgovornosti. In kot da še nimata dovolj pravil glede kraljevega protokola, je nedavno strokovnjakinja za kraljevi bonton razkrila še eno pravilo, ki se tiče nošenja nakita.

Učiteljica bontona Myka Meier je povedala, da Kate in Meghan čez dan ne smeta nositi diamantov, izjema je le posebna priložnost. Razlog? Kraljica si ne želi, da bi kraljeva družina preveč izstopala in izgledala naduto.

“Ostali nakit je dovoljen za nošenje pred 18. uro, tako da lahko Kate in Meghan vidiš z nakitom iz kovine, dragulji, biseri in safirji,” pojasnjuje Myka. To velja za uhane in verižice, pravilo pa izključuje poročne prstane.

Meghan Markle lahko na dnevnih prireditvah pogosto opazimo s perlastimi uhani, ki imajo majhen biserček. Te uhane naj bi ji podarila kraljica.

Za večerne prireditve pa se ušesa vojvodinje suseške precej bolj bleščijo, saj jih pogosto krasijo več (deset)tisoč evrov vredni uhani.

Bolj konzervativen pristop do nakita pa ima tudi žena njenega svaka Kate Middleton, ki je julija na Wimbledon-u enkrat nosila obročaste uhane, drugič pa viseče. Nobenih niso krasili diamanti.


Vojvodinja kambriška svoj bleščeči diamantni nakit raje prihrani le za večerne priložnosti. Poglej, kako čudovito verižico in uhane je nosila februarja letos na nagradah British Academy Film Awards.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry