Domov » Moda & stil » Poglej, česa Meghan Markle ne bo smela več nositi, ko bo poročena

Poglej, česa Meghan Markle ne bo smela več nositi, ko bo poročena

Moda & stilVIP
Poglej, česa Meghan Markle ne bo smela več nositi, ko bo poročena
📷 Profimedia

Seznanjeni smo že z nekaterimi nenavadnimi kraljevimi pravili, ki jih morajo upoštevati vsi člani kraljeve družine. Od tega, da Kate Middleton ne sme v javnosti sleči plašča, do tega, da ne sme nositi črnine, ki je rezervirana le za pogrebe. Ja, priženitev v kraljevo družino pride skupaj s celim seznamom pravil in striktnim kodeksom oblačenja.

Zelo verjetno si že opazila, da vse članice kraljeve družine vedno pod krili in oblekami nosijo najlonke in da dolžina nikoli ne sega nad koleni – vse to se zdijo povsem normalna pravila, kajne? Ampak, kraljevi protokol pa prepoveduje tudi nošenje nečesa zelo nedolžnega: čevljev s polno peto (“wedges”).

Kot je poročal Vanity Fair, angleška kraljica sovraži čevlje s polno peto. Zdijo se ji štorasti, nezanimivi in popolnoma nič elegantni. “Kraljica ni ljubiteljica čevljev s polno peto. Resnično jih ne prenese in tega se še predobro zavedajo članice kraljeve družine,” je razkril bližnji vir.

Čeprav prepoved nošenja čevljev s polno peto ni uradno kraljevo pravilo, pa si zagotovo nihče ne želi nositi nečesa, za kar ve, da bo kraljico spravilo v slabo voljo. Članice kraljeve družine sicer lahko nosijo čevlje s polno peto v svojem prostem času oziroma na kraljevih potovanjih, nikakor pa ne ob prisotnosti kraljice.