fbpx

Poglej si fantastičen nastop Beyoncé na letošnjem Superbowlu

Med polčasom letošnjega Superbowla so gledalce zabavali angleška skupina Coldplay skupaj s kraljico odrov Beyoncé, kateri se je med nastopom pridružil tudi Bruno Mars z Markom Ronsonom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Med skupnim nastopom na odru so bile vse oči seveda ves čas uprte v karizmatično pevko, katere nastopi so vedno popolni in do potankosti dodelani. Njen kostum, ki sta ga skreirala priznana modna oblikovalca ter dvojčka Dean in Dan Caten, ki ustvarjata za lastno znamko DSquared2, pa je bil navdihnjen po Michael Jacksonovem stylingu iz leta 1993, prav tako z nastopa na Superbowlu. Ves nakit, ki ga je Bey nosila med nastopom, je oblikovala Lorraine Schwartz, gležnarji pa so nosili ime znamke Christian Louboutin.

Coldplayi so na kalifornijskem Levi’s Stadium-u nastopili s samimi hiti: “Yellow”, “Viva la Vida”, “Paradise” in “Adventure of a Lifetime.” Nadaljeval je Bruno Mars z uspešnico “Uptown Funk”, Queen Bey pa je v ‘igro’ prikorakala s svojo vojsko plesalk, ki so ji delale družbo med izvedbo pravkar izdanega singla “Formation”:

Čast, da zapoje državno himno, pa je pripadla letošnji nominiranki za Oskarja in šestkratni prejemnici glasbene nagrade Grammy, Lady Gaga.

A video posted by XONecole.com (@xonecole) on