Domov » Lepota & zdravje » Poletje 2018: 5 najbolj trendovskih mani-pedi kombinacij lakov

Poletje 2018: 5 najbolj trendovskih mani-pedi kombinacij lakov

Lepota & zdravjeLičenje
Poletje 2018: 5 najbolj trendovskih mani-pedi kombinacij lakov
📷

Čeprav uradno še ni nastopilo poletje, pa so temperature že zelo poletne in to je tudi razlog, da smo že zdavnaj pospravile gležnarje v zadnji kot omare, v ospredje pa postavile lahkotne in odprte sandale. In kaj je obvezna oprema odprtih čevljev? Lepa pedikura, seveda!

V nadaljevanju ti predstavljamo nekaj najlepših in najbolj trendovskih kombinacij lakov za nohte na nogah in rokah poletja 2018.

Kožna + Rdeča

Bež odtenek na rokah se poda k čisto vsem (tudi k tisti lahkotni koralni bluzi), živo rdeča na nogah pa je več kot popolna za otvoritev sezone sandalov.

Rumena + Bela

Z živahno rumeno obarvaj nohte na rokah, z belo pa nohte na nogah. Oba odtenka zelo lepo poudarita posončeno polt.

Živahna oranžna + Mentol

Nekaj na tej barvni kombinaciji je tako zelo poletnega. Živahna oranžna nas asociira na sončni zahod, mentolna pa na svetlo turkizno modro morje.

Lila + Vijolična

Pozdravljena, Pantonova barva leta 2018! Svetlejši odtenek nalakiraj na nohte na roki, temnejšega pa na nohte na nogi za čudovit pridih borovničevega sladoleda.

Svetlo roza + Zlata

Pozor, vse minimalistke: ta duo je kot nalašč za vas! Svetlo roza naj krasi nohte na rokah, zlata na nogah pa bo lepo popestrila celotni videz. Presenečena boš, kako zelo nosljiva in vsestranska je.