Domov » Moda & stil » Poletna moda: Kako nositi kratke hlače kot članica kraljeve družine

Poletna moda: Kako nositi kratke hlače kot članica kraljeve družine

Moda & stil
Poletna moda: Kako nositi kratke hlače kot članica kraljeve družine
📷 Profimedia

Končno je prišla sezona kratkih hlač! Vendar pa to nikakor ne pomeni, da so edina opcija odrezane ‘Daisy Duke’ kratke hlače iz jeansa. Letošnje poletje si bomo za zgled vzele članice kraljeve družine, ki so tudi izjemne modne ikone.

V nadaljevanju ti predstavljamo štiri modele kratkih hlač ter kako jih na prefinjen način nosijo princese in vojvodinje.

Kratek hlačni kostim

Preden je Meghan Markle postala članica kraljeve družine, je oboževala enega od največjih letošnjih poletnih trendov: kratek hlačni kostim. Če se boš tudi sama odločila, da oblečeš ta trend, potem za čez dan zraven obuj sandale s trakci, zvečer pa salonarje v kovinski barvi ter posezi po najbolj glamurozni večerni torbici.

Lanene kratke hlače

Med obiskom Malorke je španska kraljica Letizia nosila lanene kratke hlače, ki jih je kombinirala na zelo trendovski način – zraven je oblekla top z ombré vzorcem, obula pa lahkotne, pletene sandale.

Kolesarske kratke hlače

Ne glede na to ali so ti všeč ali ne, kolesarske kratke hlače so nazaj. Za zgled si vzemi princeso Diano, ki je bila v času svojega življenja navdušena nad njimi. Zraven obleci ohlapno majico in superge.

Bermuda elegantne kratke hlače

Kraljica Letizia je ljubiteljica še enih kratkih elegantnih hlač, ki so odlične za v službo. Izberi nekoliko daljši model, ki sega do kolen in jih kombiniraj s teliranim blazerjem. Zgoraj obleci lahkoten vzorčast top za malo (s strani kraljice odobrene) popestritve.