Poskrbite za ustrezno nego kože s kakovostnimi izdelki

Prav je, da tudi negi vaše kože namenite dovolj pozornosti.

Koža je naš največji organ, a velikokrat nanjo pozabimo. Zdi se nam kar nekako samoumevno, da je za nego kože dovolj, če si umijemo obraz, ali pa tu in tam nanj nanesemo kakšno kremo. Pravzaprav je pomembno, da za kožo skrbimo vsakodnevno na več načinov. Ker je naše telo večinoma sestavljeno iz vode, je najpomembneje, da za kožo skrbimo z vnosom zadostnih količin tekočine. S pitjem vode bomo poskrbeli za ustrezno hidracijo, na tak način pa povečali elastičnost in prožnost kože. Pomembna pa je tudi zadostna nega.

Douglas ponuja izdelke za vse tipe kože

Za zadosten vnos vlage na vašo kožo pa boste poskrbeli tudi z vnosom hialuronske kisline. Morda se vam ob omembi ime zdi nekoliko nenavadno, a dejansko ne gre za agresivno kislino, pač pa za snov, ki kožo neguje in jo osveži. Izdelki z visoko vsebnostjo hialuronske kisline, kot so različni serumi in kreme, tako nase vežejo visoke količine vlage in na koži tvorijo zaščitno plast, ta pa zmanjša znake staranja ter ublaži izgubo vlage. Ne glede na to, ali se na koži srečujete s kakšnimi nepravilnostmi, je pomembno, da poskrbite za dnevno in nočno nego kože. V spletni trgovini https://www.douglas.si/ lahko izbirate med različnimi izdelki za prav vse tipe kože. Preden se odločite za nakup, se velja posvetovati s strokovnjakom, kakšna nega je primerna za vas. Imate morda bolj masten tip kože, vas mučijo akne, ali pa je vaša koža suha in utrujena? V spletni drogeriji Douglas boste našli rešitev za vaše težave.

Poskrbite za ustrezno nego kože s kakovostnimi izdelki - Modna.si
Poskrbite za ustrezno nego kože s kakovostnimi izdelki. (Foto: Envato Elements)

Velikokrat se na koži pojavijo nepravilnosti, ki odražajo naše stanje v telesu, zato je pomembno, da poskrbite tudi za uravnotežen in zdrav življenjski slog, tako pa bo tudi vaša koža zdrava in sijoča. Seveda pa je pomembno, da k zdravi prehrani, zadostnemu pitju vode in gibanju prištejete še nego kože in telesa nasploh. Ko se na koži že pojavijo nepravilnosti in vam jih le uspe odpraviti, pa največkrat ostanejo madeži, ki spominjajo na mozolje, akne in druge nepravilnosti, ki so vam delale preglavice. V tem primeru je priporočljivo izbrati izdelke s salicilno kislino. Ta pomaga pri razširjenih porah, vnetjih, mozoljih in drugih kožnih nepravilnostih. Odločite se lahko za nakup različnih tonikov ali serumov, bogatih s salicilno kislino, s katerimi boste uravnali ten kože ter jo povrnili v prvotno stanje pred nepravilnostmi.