Povrnite koži energijo in jo globinsko očistite z NIVEA micelarno vodo Energy

Redno čiščenje obraza je izrednega pomena za zdravje in lepoto kože. Čez dan se na obrazu namreč naberejo umazanija in tudi bakterije, ki jih moramo pred spanjem nujno odstraniti s kože. Nova NIVEA micelarna voda Energy z vitaminom C odstrani vodoodporna ličila ter očisti in osveži kožo – in to v enem samem koraku. Utrujena koža bo v trenutku poživljena!

Čiščenje še nikoli ni bilo tako nežno

Odstranjevanje ličil, preden gremo v posteljo, se nam zdi samoumevno, toda ključ do lepe kože je, da svoj obraz očistimo tudi zjutraj. Čez noč se naša koža regenerira, z jutranjim čiščenjem pa najprej odstranimo odmrle kožne celice, preden nanesemo vlažilni tonik, kremo in ličila. Micelarna voda je prijazen in nežen način čiščenja kože in odstranjevanja ličil. Poleg tega je dovolj negovalna in blaga, da jo lahko brez skrbi uporabljate tudi na občutljivem predelu okrog oči. Miceli ujamejo delce umazanije v svoje jedro, zato delce lažje odstranite, brez drgnjenja in draženja kože. Ta naravni fenomen se tako uporablja za enostavno in hitro odstranjevanje ličil, obenem pa neguje vašo kožo in trepalnice.

Povrnite koži energijo in jo globinsko očistite z NIVEA micelarno vodo Energy

Poživljena koža zdravega videza

Nova NIVEA micelarna voda Energy ohranja ravnovesje kože med čiščenjem. Učinkovita formula vsebuje tri močne antioksidante: vitamin C, vitamin B3 in izvleček brusnice. Micelarna tehnologija omogoča, da izdelek kot magnet pritegne odvečni sebum in delce umazanije ter tako nežno očisti obraz. NIVEA micelarna voda Energy se lahko uporablja na celem obrazu, vključno z območjem okrog oči. Primerna je za občutljivo kožo, hkrati pa je prijazna tudi do okolja. Veganska formula ne vsebuje sestavin živalskega izvora, embalaža pa je izdelana iz 96 % recikliranega materiala. Uporaba NIVEA micelarne vode Energy je povsem preprosta: blazinico vate prepojite z micelarno vodo in z njo nežno obrišite obraz, ustnice in zaprte oči. Drgnjenje ali spiranje ni potrebno. Po uporabi doživite prijeten občutek mehke, negovane in napete kože zdravega videza.