Praznično ličenje: Kam vse lahko naneseš osvetljevalec (poleg ličnic)

Ker sijaja v veselem decembru nikoli ni preveč!

Le katera si je več let nazaj mislila, da nam bo tako zelo spremenil način ličenja. Osvetljene ličnice, kost pod obrvjo, nos in ‘cupids bow’ nad ustnico. In zakaj bi se ustavila le tukaj, ko pa lahko osvetljevalec naneseš še na mnoge druge predele telesa?

ČeloPoustvari sijaj od sonca poljubljene kože sredi zime. Osvetljevalec nanesi na sredino čela, nato pa ga zablendaj navzven. Dober nasvet: Osvetljevalec nanesi na čelo pred nanosom tekoče podlage, da ublažiš svetleči izgled in ustvariš naravni sijaj.

Notranji kotički oči

A post shared by Patrick Ta (@patrickta) on


Kdo sploh še potrebuje tretjo skodelico kave, ko pa lahko utrujene oči v trenutku spočiješ s kančkom osvetljevalca na notranjem kotičku oči? Pomembno je le, da je v zlatem ali vijoličastem odtenku. Izgledala boš dobro naspana, tudi če si spala le štiri ure.

Kar na celotni obraz


Nimamo vse toliko časa, da bi lahko precizno nanašale osvetljevalec le na določene predele obraza. Kapljico ali dve tekočega osvetljevalca preprosto vmešaj v primer. Osvetljevalec pod tekočo podlago nekoliko zakrije nepravilnosti in ustvari zdrav sijaj.

Dekolte


Natančneje na tvojo ključnico. Tanko plast osvetljevalca nanesi na obe kosti ključnice za čudovit in privlačen sijaj.

Ramena

A post shared by Glossier (@glossier) on


Lepa ramena brez dvigovanja uteži? Odkljukano. Malo tekočega osvetljevalca vmešaj v losjon za telo ali pa na ramena z večjim čopičem nanesi osvetljevalec v kompaktni obliki.

Noge

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on


Osvetljevalec na nogah deluje na povsem enak način kot na grebenu nosu. Ko je nanešen po sredini nog od vrha do gležnjev, bodo zaradi sijaja optično izgledale bolj vitke in daljše. In le katera si ne želi manekenskih nog, ko nosi kratko, večerno oblekico?

Vse pravice pridržane © 2022 Modna.si