Domov » VIP » Presenečenje, Kate Hudson bo tretjič postala mamica!

Presenečenje, Kate Hudson bo tretjič postala mamica!

VIP
Presenečenje, Kate Hudson bo tretjič postala mamica!
📷 Profimedia

Ali pod srcem nosi deklico ali dečka?

Povsem nepričakovano je Kate Hudson včeraj razkrila, da je noseča s tretjim otrokom in celo tudi to, katerega spola je. Oče tretjega otroka je njen fant Danny Fujikawa, Kate pa ima iz pretekle zveze že 14-letnega Ryder-ja in 6-letnega Bingham-a.

“PRESENEČENJE!!!” je zapisala pod objavljenim videom. “Če ste se spraševali, zakaj sem tako odsotna na mojih socialnih omrežjih, je to zato, ker mi še nikoli ni bilo tako slabo! To je bilo najbolj slabostno prvo tromesečje od vseh mojih nosečnosti. Boomerangi so mi povzročali slabosti, zaradi Superzoom-a sem imela glavo takoj v straniščni školjki, fotografije hrane na Instagramu so mi obračale želodec in razmišljenje o Insta zgodbah me je še bolj izčrpavalo.”

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

V zgoraj objavljenem videu je Kate razkrila, da s partnerjem pričakujeta deklico, ki bo prva hčerka za hollywoodsko igralko.

“Če ste me kdaj videli zunaj, kako se smehljam in pretvarjam, da je vse čudovito … je bilo vse zlagano! AMPAK! Preživela sem to obdobje in ponovno odkrila radosti insta/snap-a. To nosečnost smo poskušali skrivati kolikor dolgo se je le dalo, vendar pa mi je zdaj začel rasti trebušček! Tako zelo težko ga je skriti, skrivanje pa zna biti še bolj naporno kot to, da preprosto razkrijem nosečnost!” je zapisala igralka. “Moji otroci, Danny, jaz in moja celotna družina smo neizmerno veseli! Mala deklica je na poti ?”

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Kate in Danny sta par že več kot eno leto, spoznala pa sta se že pred leti, ko je bila Kate noseča z Ryder-jem.