fbpx

Presenetljiv razlog, zakaj Hailey Bieber jemlje prenatalne vitamine

Ne, sploh ni zaradi želene nosečnosti!

Hailey Bieber že kar lep čas redno uživa prenatalne vitamine, ampak nikar se ne veseli preveč, saj ni na poti dojenček Bieber. 24-letna manekenka vitamine uporablja kot del svoje lepotne rutine.

V intervjuju za SheerLuxe je Hailey delila svoje nasvete, trike in najljubše izdelke za ličenje, nego kože in nego las. Poleg tega, da je velika ljubiteljica balzama za ustnice Aquaphor ter maskare in tekočega korektorja Bare Minerals, je razkrila, da prenatalne vitamine uporablja za ohranjanje sijočega videza.

Hailey je povedala, da si, tako kot mnogi med nami, že skoraj eno leto zaradi pandemije ni pobarvala las. Zaradi tega so veliko bolj zdravi, saj so “zdaj naravne barve”. Čeprav si je Hailey le malo tonirala sprednje pramene las, pa v zadnjem letu ni svetlila las.

Se pa zvezdnica še vedno trudi, da bi bili njeni lasje gosti in zdravi – in tu pridejo na vrsto prenatalni vitamini.

Hailey Bieber je prenatalne vitamine odkrila med eksperimentiranjem

V iskanju skrivnosti ohranjanja zdravih las je Hailey dejala, da je opravila “veliko poskusov in napak z dodatki”, preden je ugotovila, da so prenatalni vitamini najučinkovitejši.

“Ne morem jemati biotina,” je dodala. “Če ga, dobim res boleče izbruhe mozoljev.” Biotin, znan tudi kot vitamin H, telo naravno proizvaja in pomaga ohranjati zdravo kožo, nohte in lase. Dodatek biotina je priljubljen med ljudmi, ki iščejo načine, kako bi pospešili rast las in jih zgostili.

“Že nekaj časa uporabljam prenatalne vitamine, ker vsebujejo bistvena hranila, hkrati pa ohranjajo kožo in lase v odličnem stanju,” je manekenka povedala za SheerLuxe.

Hailey pa ni prva zvezdnica, ki poje hvale prenatalnim vitaminom. Gwyneth Paltrow, Mindy Kaling in LeAnn Rimes so prav tako razkrile, da vitamine jemljejo za gostejše lase. Nekateri strokovnjaki pa opozarjajo, da lahko dolgotrajno jemanje prenatalnih vitaminov povzroči negativne stranske učinke, ker vnašaš v telo tako velike količine nekaterih vitaminov in mineralov, ki so sicer mišljeni za dva: zate in otroka – zato se pred poskusom tega raje posvetuj s svojim zdravnikom.