Prihaja film o življenju Britney Spears – in katera bo igrala zvezdnico?

Točno na današnji dan izide zvezdničin že deveti studijski album z naslovom Glory, pri televizijski mreži Lifetime pa so naznanili, da razvijajo izvirno idejo za film, ki bo prikazal pevkino dosedanje življenje in karierno pot. S preprostim naslovom “Britney”, bo dvourna biografija prikazala burno življenje njene vzpenjajoče kariero v zelo mladih letih, njene padce in njeno zdajšnjo zmagoslavno vrnitev v središče pozornosti.

Zgodba bo vključevala skoraj vse večje trenutke, ki so se zvezdnici zgodili v 34-ih letih njenega življenja. Kako je kot mlada deklica živela v Louisiani, zelo javno zvezo in razhod s pevcem Justin Timberlake-om, žalost, ki jo je doživela, ko sta se njena starša ločila, poroki z Jason-om Alexander-om in Kevin-om Federline-om ter živčni zlom, zaradi katerega je bila konstantno pod očetovim nadzorom. Film pa se bo dotaknil tudi boja, kako je Britney poskušala obnoviti kariero, da bi se zopet povzpela na neverjetno in zelo uspešno mesto, kar ji je tudi uspelo.

In kdo bo v filmu zaigral Spearsovo? Glavna vloga je bila dodeljena Avstralki Natasha Bassett.

Snemanje filma se bo začelo prihodnji mesec, premiero pa bo doživel leta 2017.

Ne spreglej pa niti oddaje Carpool Karaoke, v kateri je Britney Spears delala družbo James-u Corden-u na poti v službo, medtem pa sta seveda prepevala njene največje hite.