Domov » Lepota & zdravje » Prihaja Kylie x Balmain kolekcija!

Prihaja Kylie x Balmain kolekcija!

Lepota & zdravjeLičenjeVIP
Prihaja Kylie x Balmain kolekcija!
📷 Profimedia

Kylie Jenner in Balmain sta združila moči in ustvarila čisto novo, luksuzno kolekcijo za Kylie Cosmetics!

22-letna lepotna mogulka je veliko novico o sodelovanju naznanila na svojem Instagramu.

“Vedno sem bila velika oboževalka kosov [kreativnega direktorja] Olivierja [Rousteinga] za Balmain. Njegovi dizajni so tako edinstveni in vsakič, ko nosim enega od njegovih kosov, se počutim samozavestno in lepo, zato sem si vedno želela, da bi se moji oboževalci počutili, ko nosijo Kylie Cosmetics,” je Kylie o sodelovanju dejala v sporočilu za javnost.

“Pred približno letom dni sva se z Olivierjem odločila, da bova sodelovala pri neverjetni kolekciji ličil, ki bo letos ekskluzivno uporabljena na modni reviji Balmain pomlad/poletje 2020 na pariškem tednu mode in tako sem počaščena, da bom sodelovala z Olivierjem pri ustvarjanju lepotnega videza za modele, ki bodo hodili po modni pisti.”

Kylie x Balmain kolekcija bo imela novo embalažo, zasnovano po Balmainovem šovu za jesen/zimo 2019, ki prikazuje ulične vzorce in pastelne barve.

Nova kolekcija, ki bo na voljo od 27. septembra dalje (in verjetno tudi zelo hitro razprodana), bo vsebovala nove odtenke izdelkov High Gloss, Lip Kit in KyShadow palete. Cene se bodo gibale med 16 in 75 dolarji.