Prijatelji razkrili, ali je kateri par v resničnem življenju skočil med rjuhe

Igralska zasedba serije Prijatelji se pripravlja na svoje veliko srečanje HBO Max-a, ki se bo premierno predvajal 27. maja. igralci – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry in David Schwimmer – so v intervjuju za specialno oddajo razkrili marsikaj o samem šovu in iz resničnega življenja.

V nekem trenutku so dobili vprašanje, ali je kdo od igralcev v času snemanja serije, skočil med rjuhe.

Med enim od intervjujev so David, Matthew in Matt sedeli ločeno od dam, Jennifer, Courteney in Lise. Moški so potrdili, da ni nihče skočil med rjuhe zato, da so lahko ohranili tesna prijateljstva.

“Obstajalo je pravilo, ki smo ga imeli, ki je bilo nam šestim zares pomembno, da smo ohranili prijateljstvo,” je dejal Matthew. “Če bi se parčkali…bi to lahko otežilo zadeve. Obdržali smo prijateljstva in postali res dobri prijatelji. In še danes smo res dobri prijatelji.”

Moške so vprašali tudi, če bi kdo ustvaril dober par, kdo bi to bil. Moški so se odločili, da bi bila Matt in David najboljši parček!

Ženske so odgovorile na isto vprašanje, vendar so dejale, da se ne spomnijo, da bi se kdaj govorilo o kakršnemkoli “paktu” o neparčkanju, preden so se pošalile, da tako ali tako niso hotele skočiti med rjuhe z nobenim od fantov!