Priljubljena igralka Lauren Conrad sporočila veselo novico!

Lauren Conrad je leto 2017 pozdravila leta z velikim pokom!

Zvezda MTV serije ‘The Hills’ je na Instagramu razkrila, da s svojim možem William-om Tell-om pričakujeta prvega otroka. “Srečno novo leto! Imam občutek, da bo 2017 do zdaj najboljše leto…” je 30-letnica zapisala pod fotografijo zarodka.

Happy New Year! I have a feeling 2017 is going to be the best year yet…

A photo posted by Lauren Conrad (@laurenconrad) on


Bodoča starša sta začela hoditi leta 2012, William pa jo je z okroglo-rezanim diamantnim prstanom zaročil oktobra 2013. Septembra 2014 sta se poročila na kalifornijski obali. Vendar pa so se njune poti prekrižale že v času, ko je bila Lauren še najstnica.

“Svojega moža sem spoznala, ko sem imela 16 let in sedela na odru na enem od njegovih koncertov,” je simpatična blondinka delila z javnostjo o svojem 36-letnem možu, ki je bil med leti 2001 in 2004 v glasbeni skupini ‘Something Corporate’.

Lauren je sledila stopinjam njenih nekdanjih soigralk v seriji ‘The Hills’ Kristin Cavallari in Audrine Patridge, ki sta že materi. Kristin ima tri otroke (1-letni Saylor James, 2-letni Jaxon in 4-letni Camden), Audrina pa je junija 2016 rodila punčko z imenom Kirra Max.