Domov » Lepota & zdravje » Priljubljena lepotna znamka The Ordinary končno uslišala želje svojih uporabnikov!

Priljubljena lepotna znamka The Ordinary končno uslišala želje svojih uporabnikov!

Lepota & zdravjeNega
Priljubljena lepotna znamka The Ordinary končno uslišala želje svojih uporabnikov!
📷 The Ordinary

Lepotna znamka sporočila izjemno novico!

Po tem, ko je The Ordinary nedavno lansiral svojo prvo masko za obraz (Salicylic Acid 2% Masque), je zdaj podjetje naznanilo tudi, da so nekateri njihovi najbolje prodajani izdelki na voljo v večjih embalažah.

“Jumbo” pakiranje je trenutno na voljo za štiri njihove ‘best sellerje’: Hyaluronic Acid 2% + B5 serum (12.20 €), Buffet serum (28.10 €), Niacinamide 10% + Zinc 1% serum (10.60 €) in Squalane čistilo za obraz (18.20 €). Serumi so od zdaj naprej na voljo v 60-mililitrskih stekleničkah, čistilo za obraz pa v 150-mililitrski embalaži (kar je trikrat več kot prvotno). In ne le to, če jih kupiš v večji embalaži, posledično prihraniš nekaj denarja, poleg tega pa bodo tudi trajali dlje časa.

Kot so izjavili pri The Ordinary, naj bi to odločitev sprejeli z mislijo na trajnost. “Kot del naše predanosti trajnosti, upamo, da bomo proizvedli manj emisij in zmanjšali potrebo po pogostejših dostavah,” so zapisali v izjavi za Allure. In to je le začetek, saj pri blagovni znamki pravijo, da bodo letos jeseni predstavili še več izdelkov v večjih embalažah.