Princ Harry: “Nisem imel druge izbire.”

Vojvoda je v prvem javnem govoru po izstopu iz kraljeve družine razkril marsikaj!

Princ Harry pravi, da ni bilo “druge možnosti”, kot da se z ženo po “medijski noriji” umakneta stran od svojih kraljevskih dolžnosti.

V ganljivem govoru na dogodku v Sentebaleu v nedeljo, 19. januarja, je dejal, da bi si želel nadaljevati služenje kraljici, vendar brez javnega financiranja to na žalost ni bilo dovoljeno.

Kraljica je v soboto izdala izjavo, v kateri je razkrila, da bosta Harry in Meghan izgubila kraljeva naziva.

“Lahko si le predstavljam, kar ste morda slišali in verjetno prebrali v zadnjih nekaj tednih,” je dejal v govoru pred občinstvom. “Torej želim, da slišite resnico od mene, kolikor lahko delim, ne kot princ ali vojvoda, ampak kot Harry.”

Povedal je, da je z Meghan Markle našel “ljubezen in srečo, ki si jo je želel vse življenje”, vendar jima mediji “niso dali druge izbire”, kot da stopita korak nazaj. Harry je tudi dejal, da je bila odločitev njegova in s tem ovrgel trditve, da Meghan stoji za idejo.

“Upam, da vam bo to pomagalo razumeti, do česa je moralo priti, da sem s svojo družino odstopil od vsega, kar sem doslej poznal, naredil korak naprej v tisto smer, za katero upam, da je lahko mirnejše življenje,” je dejal.

Vojvoda in vojvodinja bosta zdaj svoj čas razdelila med Veliko Britanijo in Kanado.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry