Princ Harry razkril, koliko otrok bosta imela z Meghan Markle

Več ali manj od Kate Middleton in princa Williama?

V septembrski izdaji revije British Vogue, pri kateri je bila Meghan Markle gostujoča urednica, je princ Harry intervjuval naravovarstvenico Jane Goodall o podnebnih spremembah in o tem, kako je globalno segrevanje igralo pomembno vlogo pri družinskih načrtih vojvoda in vojvodinje.

“Na kar moramo vse opomniti: to so stvari, ki se dogajajo zdaj. Jih že doživljamo,” je Harry povedal o trenutnih pritiskih planeta. “Smo žabe v vodi in že je prišlo do vrenja. Kar je grozno,” je dodal.

Dr. Goodall je na to odgovorila: “Zgodilo se je in dogaja se. Grozljivo je. Še posebej, ker ste ravnokar dobili otroka.”

Harryjev odgovor je bil lahkomiselne narave, vendar je razkril, da ga je spreminjajoče se stanje okolja prisililo, da dvakrat premisli o tem, ali bi imel več otrok. “Na to zdaj gledam drugače, brez dvoma. Vedno pa sem želel poskusiti in se prepričati in to še preden sem imel otroka in, upam da, otroke…”

“Ne preveč!” je vskočila dr. Goodall, na kar je Harry odvrnil: “Največ dva!”

Torej, kljub preteklim trditvam, da si Meghan in Harry želita “veliko družino”, očitno nameravata Archieju, zaradi katastrof, ki se dogajajo na planetu, narediti le še enega bratca ali sestrico.