Domov » VIP » Princ Harry v Ameriki brez prijateljev in brezposeln

Princ Harry v Ameriki brez prijateljev in brezposeln

VIP
Princ Harry v Ameriki brez prijateljev in brezposeln
📷 Profimedia

Minil je že več kot en mesec, odkar sta se princ Harry in Meghan Markle s sinom Archiejem preselila v Ameriko, zdaj pa viri blizu britanskega princa razkrivajo, da njegovo ameriško življenje, po njegovem mnenju, nima dovolj strukture.

Nekdanji kraljevi par naj bi v Los Angelesu na novo začel življenje in se tudi sam preživljal s svojimi prihodki, v Anglijo pa se vračal le še občasno.

Po poročanju, da naj bi se Harry počutil osamljenega, je zdaj vir za Vanity Fair razkril, da pogreša dom zaradi več razlogov.

“V Veliki Britaniji ima veliko prijateljev v vojaški skupnosti in jih seveda pogreša. To je zelo čuden čas za vse nas, ampak menim, da Harryju manjka, da bi imel strukturo v svojem življenju,” je vir razkril reviji.

Za razliko od v Los Angelesu rojene Meghan, Harry “nima prijateljev” in trenutno tudi še nima službe. “Tako da trenutno krmari brez krčmarja,” pravi vir, ki pa je tudi pozitivno dodal, da vojvoda ve, “da ne bo vedno tako.”

Kljub zatišju v Harryjevem urniku pa se paru v tem novem poglavju v življenju vsekakor dogaja. Meghan je že bila v prvi “službi” in posodila glas novi Disneyjevi pripovedi o slonih. Par pa je lansiral tudi svojo dobrodelno organizacijo z imenom Archewell. Kakšne imata namene z njo pa zaenkrat ostaja še skrivnost.