Prince William in Kate Middleton o obnašanju princa Louisa med platinastim jubilejem

Princ Louis je brez dvoma ukradel šov med platinastim jubilejem kraljice Elizabete!

V zadnjih nekaj dneh je Združeno kraljestvo praznovalo 70. obletnico kronanja 96-letne monarhinje za angleško kraljico.

Medtem ko je bil vikend poln zabav in koncertov – ter vrnitev princa Harryja in Meghan Markle v Anglijo – je naslovnice revij polnil najmlajši sin princa Williama in Kate Middleton!

Štiriletni princ je bil fotografiran, kako dela smešne obraze in pleše, medtem ko se je udeležil dogodkov s svojim starejšim bratom princem Georgeom (8) in starejšo sestro princeso Charlotte (7) skupaj s starši.

Vojvoda in vojvodinja kambriška sta v objavi na družbenem omrežju, ki govori o platinastem jubileju, dodala majhno šalo o princu Louisu.

“Kakšen fantastičen vikend praznovanj. Videti ljudi po vsej državi, kako se združujejo z družino, prijatelji in ljubljenimi, je bilo izjemno posebno,” sta Will in Kate zapisala na Instagramu. “Hvala vsem, ki ste prišli in pokazali svojo hvaležnost kraljici in njenemu navdihujočemu 70-letnemu vodenju. Od gneče v nakupovalnem centru do skupnosti, ki gostijo ulične zabave po državi, upamo, da ste preživeli vikend, ki si ga boste zapomnili.”

Svoje sporočilo sta zaključila z zapisom: “Vsi smo se imeli izjemno, še posebej Louis … 👀”

Preberi si tudi:
Kraljica Elizabeta za 70. obletnico vladanja posnela zabavni skeč

Kraljica Elizabeta za 70. obletnico vladanja posnela zabavni skeč

Kraljica Elizabeta je igralka! 96-letna monarhinja je v soboto (4. junija) v Londonu v Angliji pred njeno platinasto zabavo v Buckinghamski palači zaigrala v simpatičnem vnaprej posnetem skeču…