Producentka ‘KUWTK’ razkrila, kako so Kardashianke ugotovile, kdo javnosti razkriva informacije

Dolgoletna producentka resničnostne serije Keeping Up with the Kardashians je razkrila nekaj skrivnosti iz zakulisja dolgoletne serije, ki se je nedavno končala po 20-ih sezonah.

Izvršna producentka Farnaz Farjam je pri seriji sodelovala vse od premiere leta 2007 in ena od zanimivosti, ki jo je razkrila, je, kaj bi Kardashianke storile, da bi ugotovile, kdo je o njih razkriva informacije.

Ta tematika je bila obujena v novem intervjuju, ko so razpravljali o nosečnosti in o tem, kako ni bila nikoli razkrita v oddaji.


“To je zabavna stvar glede Kyline nosečnosti,” je dejala Farnaz. “Med snemanjem serije Life of Kylie je ugotovila, da je noseča. Nismo vedeli. Skrila jo je pred kamerami.”

Farnaz je razkrila, da je kasneje, med pregledom posnetkov, odkrila natančen trenutek, ko je Kylie ugotovila, da je noseča.

Nadaljevala je: “Preden sem našla te posnetke, mi je eden od družinskih članov rekel, da je noseča, ampak da to skriva – in mislila sem si, da mi poskušajo nastaviti past in ugotoviti, kdo razkriva informacije. Mislila sem si: ‘Ta oseba mi laže in samo poskuša ugotoviti!’ Včasih so to počeli samo zato, da bi ugotovili, kdo razkriva.”

Ja, družina je ljudem včasih pripovedovala lažne zgodbice, da bi ugotovila, ali bodo informacije pricurljale v javnost.

Vse pravice pridržane © 2022 Modna.si