Prvi meet & greet filma Šepet metulja v ALEJI

Osrednji prostor ALEJE je zaživel v čarobnem filmskem vzdušju. Potekal je namreč poseben, prvi meet & greet dogodek z ustvarjalci in igralci slovenskega filma Šepet metulja, ki podira vse rekorde gledanosti. Film si je v samo enem mesecu ogledalo že več kot 38.000 gledalcev, s čimer je dosegel izjemen uspeh in osvojil prvo zlato rolo. Bližajo se tudi drugi, ki jo bodo prejeli, ko si bo film ogledalo 50.000 gledalcev.

Na ekskluzivnem dogodku ste lahko osebno srečali režiserja filma Alena Pavšarja in najljubše igralce, kot so Ali Ogrizek, Lara Kolar in Mark Gaberšek. Pogovor, ki ga je vodil Iztok Gartner, je razkril ozadje snemanja pristne in ganljive zgodbe, ki govori o 17-letnem Janu, mladostniku z avtizmom. Ustvarjalci filma so delili svoje izkušnje glede snemanja takega projekta, priprav na nastop, izbire vlog in kaj jim danes vloge pomenijo. Režiser Alen Pavšar nam je razkril ozadje izbire glavnega igralca, ki ga je našel s pomočjo svoje žene Mateje Zorko Pavšar. Ta je predlagala Alija, ki je avtist in po poskusnem snemanju so se odločili zanj. Glavni igralec Ali pa nam je zaupal, da je bilo snemanje včasih svojevrsten izziv, vendar je svojo vlogo opravil več kot odlično.

Režiser Alen Pavšar je predstavil proces izbire vlog - Modna.si
Režiser Alen Pavšar je predstavil proces izbire vlog (Foto: Ana Levačič)

Veliko število obiskovalcev je z zanimanjem spremljalo zanimivosti iz zakulisja zgodbe o 17-letnem avtistu Janu. Jan sledi svojim velikim sanjam o poslovni poti in pri tem premaguje številne izzive v šoli in družbi. S pomočjo svoje svetovalne delavke in podjetja, v katerem se preizkusi v realnih izzivih, odkrije svojo nadarjenost.

Obiskovalci so lahko dobili podpise glavnih igralcev - Modna.si
Obiskovalci so lahko dobili podpise glavnih igralcev (Foto: Ana Levačič)

V ALEJI poleg klasičnih dogodkov, koncertov, delavnic, igralnic, ogledov filmov pod zvezdami, pripravljajo posebna presenečenja tudi v drugačnem smislu. Stremijo k temu, da združujejo nakupovanje in zabavo in tako omogočajo svojim obiskovalcem, da se družijo s svojimi najljubšimi igralci, glasbeniki in vplivneži.