Domov » Potovanja » Hoteli & Resorti » Rajski Ayana Resort in Spa na Baliju

Rajski Ayana Resort in Spa na Baliju

Hoteli & ResortiPotovanja
Rajski Ayana Resort in Spa na Baliju
📷

“Nagrajena in svetovno priznana destinacija Ayana Resort in Spa na Baliju se razprostira na 90-ih hektarjih nad Jimbaran Bay-jem, le 10 kilometrov stran od letališča Bali. Ayanini veličastni sončni zahodi in razgled na ocean dopolnjujeta še plaža z belim peskom in skupne ugodnosti z letoviščem Rimba Jimbaran Bali.

S polnim dostopom do vseh jedilnic in rekreacij tako v Ayani kot tudi Rimbi in brezplačen avtobus, gostje tukaj uživajo v najbolj obsežni dodatni ponudbi v primerjavi s katerimkoli drugim resortom na Baliju. Gostje imajo na razpolago 15 restavracij in barov, vključno slavni Rock Bar-om; ekskluzivno zasebno plažo; 11 bazenov; tretma na kamnih; golf igrišče in fitnes center; in brezplačen wifi.

Najbolj prostorno in cenjeno luksuzno letovišče na Baliju, z nagradami, ki so mu ga podelili Conde Nast Traveler, Travel + Leisure, CNN ter še mnogi drugi, Ayana ponuja 290 hotelskih sob, 78 zasebnih vil z bazeni, ki ležijo vzdolž 1.3 kilometra dolge obale. Za popolne romantične počitnice, pobegni v najboljšo vilo na Baliju, uživaj v kosilu v najboljših restavracijah in sodeluj v številčnih rekreacijah. Ali pa se samo sprosti v hotelu s petimi zvezdicami brez dnevnega urnika (razen tretmaja na kamnih ob 18ih ?)!” [Hotelski opis]

(Slike: Ayana Resort)