Razkrite šokantne cene na glasbenem festivalu Coachella

Ljudje so bili resnično šokirani, ko so videli, koliko stane hrana in pijača na glasbenem festivalu Coachella.

Slavni glasbeni festival se je začel pretekli konec tedna (14. aprila) in na spletu vzbuja pozornost ne le zaradi nastopov na odru in dogajanja pod njim.

Preberi si tudi:
Shawn Mendes, Camila Cabello - Modna.si

Shawn Mendes in Camila Cabello zasačena med poljubljanjem! Sta spet skupaj?

Ali to pomeni, da sta Shawn Mendes in Camila Cabello spet par? 24-letnega pevca in 26-letno pevko so opazili, ko sta se zaljubljeno gledala, se dotikala in spet…

Coachello kritizirajo zaradi izjemno visokih cen hrane in pijače, ki se prodajajo na prizorišču.

Prvi vikend je bil zaradi zvezdniških imen na odru razprodan, vstopnice za drugi teden pa se na njihovi spletni strani prodajajo za 549 ameriških dolarjev, VIP vstopnice pa za 1.069 ameriških dolarjev.

Visoke cene pa se ne končajo pri vstopu, oderuške cene hrane in pijače so bile zdaj razkrite na družbenih medijih.

TikTokerka Jackie Tanti je objavila video, v katerem je razkrila, koliko sta stali dve kavi in dva burrita.

“Samo da veste, dve kavi in ta dva burrita sta naju stala 64 dolarjev. Kapitalizem je danes res izbruhnil,” je rekla Jackie.

Čeprav je priznala, da je bila hrana “pravzaprav zelo dobra”, pa je seveda jasno, da niti približno ni vredna več kot 60 dolarjev.

@jackietanti

the shittiest part of coachella 🙃😵‍💫

♬ original sound – jackie tanti

Kot poroča Groove Cartel, sendvič z ocvrtim piščancem na Coachelli običajno stane okoli 17 dolarjev, sir na žaru 16 dolarjev, priloge, kot so čebulni obročki ali narezan krompirček, pa se lahko gibljejo od 12 do 14 dolarjev.

To pa sploh še ni vse! Za Redbull in vodko boste plačali 20 dolarjev, medtem ko lahko latte z ovsenim mlekom stane tudi 15 dolarjev.