Razkrito, ali bosta Britney Spears in Sam Asghari podpisala predporočno pogodbo

Kot verjetno že veš, sta se Britney Spears in Sam Asghari pred slabimi dvemi tedni zaročila, zdaj pa se številni oboževalci sprašujejo, ali bosta podpisala predporočno pogodbo. Na to vprašanje je zdaj Britneyin odvetnik podal odgovor.

Medtem ko je vložil dokumentacijo, da bi Britneyjinega očeta Jamieja Spearsa odstranili kot konservatorja, je njen odvetnik razkril tudi, ali namerava pop ikona pridobiti predporočno pogodbo za zaščito svojega premoženja.

“K vsem razlogom, zakaj je bila vedno potrebna takojšnja prekinitev, lahko zdaj dodamo še enega bistvenega: kot je bilo javno poročano, se je gospa Spears nedavno zaročila,” je v svoji vlogi zapisal Britneyin odvetnik, poroča E! News. “S soglasjem gospe Spears in v skladu z njenimi navodili, sta gospa Spears in podpisani zagovornik v postopku zaposlitve odvetnika za družinsko pravo, da oblikujeta predporočno pogodbo.”

Vloga se je nadaljevala: “Postopek predporočne pogodbe bo zahteval komunikacijo in sodelovanje s konservatorjem njenega premoženja, vendar je, kot je navedeno zgoraj in večkrat zapisano, odnos gospe Spears s tem konzervatorjem (njenim očetom) uničen in bi nadaljnje sodelovanje gospoda Spearsa oviralo sposobnost pogajanj in uresničitve pogodbe, za katero se lahko vsi strinjajo, da je v najboljšem interesu gospe Spears.”