Razkrito, kaj je Pete Davidson iz postelje s Kim Kardashian pisal Kanyeju Westu

Dave Sirus je delil sporočila med Kanyejem Westom in Petom Davidsonom.

Soscenarist filma The King of Staten Island je v nedeljo (13. marca) na svojem Instagram profilu objavil (in kasneje izbrisal) posnetke zaslona izmenjanih besedilnih sporočil: “*Sporočilo od Peta*”, v katerem je Pete poslal selfie domnevno iz postelje s Kim Kardashian.

“Hej, Skete tukaj, si lahko prosim vzameš trenutek in se umiriš … Odločil sem se, da ti ne bom več dovolil, da se tako obnašaš do nas in ne bom več tiho. Odrasti,” je zapisal Kimin fant. In ko ga je Kanye vprašal, kje je, je naložil fotografijo in zapisal: “V postelji s tvojo ženo.”

Razkrito, kaj je Pete Davidson iz postelje s Kim Kardashian pisal Kanyeju Westu
(Instagram: @DaveSirus)

Kanye je pozneje sporočil, da je vesel, da je “odšel iz bolnišnice in si na rehabilitaciji.” Pete mu je odvrnil: “Ne strašiš me, brat, tvoja dejanja so tako nizkotna in sramotna,” Kanye pa ga je povabil na njegovo nedeljsko bogoslužje.

Pete mu je nato poslal vrsto sporočil, na katera pa Kanye ne odgovoril.

“Ustavil sem SNL, da bi govoril o tebi ali se norčevali iz tebe, kar so želeli početi več mesecev, ustavil sem stand-up komike, da bi govorili o tebi, ker nočem, da bi oče moje punce izpadel slabo tam zunaj,” je zapisal Pete.

In mimogrede, na zgornji fotografiji lahko vidiš tudi, da si je Pete že vtetoviral Kimino ime. Tattoo se nahaja levo od lobanje.

Preberi si tudi:
Kim Kardashian objavila PRVO fotografijo s fantom Petom Davidsonom

Kim Kardashian objavila PRVO fotografijo s fantom Petom Davidsonom

Ljubezen je v zraku! Kim Kardashian je objavila prve skupne fotografije s fantom Petom Davidsonom. 41-letna zvezdnica prihajajoče resničnostne serije The Kardashians je v seriji posnetkov, objavljenih na…