Razkrito, kakšne barve je otroška soba prvega otroka Meghan Markle in princa Harryja

Meghan Markle je prekršila že tisoč in eno kraljevo pravilo in ne bi bili presenečeni, če bi vojvodinja suseška priredila ogromno zabavo, na kateri bi razkrila spol svojega prvega otroka (kar je proti kraljevim pravilom).

Po besedah kraljeve dopisnice Katie Nicholl, bo prvi otrok Meghan in princa Harryja užival v sobi, katero bodo krasile drugačne barve, kot bi mnogi pričakovali. Namesto, da bi otroško sobico krasili rozasti ali modri odtenki, sta se odločila za bolj umirjene barve.

Katie je za Entertainment Tonight povedala, da “po poročanju virov, ki so jima pomagali pri opremljanju njunega novega doma, bo otroška sobica zelo moderna. Nikar ne pričakujte, da boste videli odtenke rozaste in modre. Razkrili so mi, da bo paleta barv v otroški sobi za prvega otroka vojvoda in vojvodinje suseške zelo monotona – v sivih in belih odtenkih.”

Takšne odtenke pa sta izbrala s povsem logičnim razlogom. Katie pravi, da “sta se odločila, da ne želite izvedeti spola otroka.” Tako kot večina parov, ki ne želi izvedeti, ali bo imel njihov otrok XY (moški) ali XX (ženska) kromosome, sta se tudi sama odločila za nevtralno paleto barv.

Tako kot kraljevi par, bomo morali tudi ostali počakati na pomlad, ko bomo končno izvedeli spol prvorojenca/-ke Meghan in Harryja.