Razkrito, kakšne enostavne in hitre vaje dela Dua Lipa za raven trebuh

Vsakdo, ki je že kdaj videl Duo Lipo nastopati, ve, v kakšni vrhunski fizični formi je zvezdnica. Skozi leta je razlagala, kako vzdržuje kondicijo, še zlasti ko gre za ohranjanje ultra čvrstih mišic trebuha. Izkazalo se je, da je to različica vaj, kot so trebušnjaki, HIIT, deska in še več.

Lipa je v klepetu za revijo Viva razkrila svojo fitnes rutino. Delila je vpogled v to, kako pogosto najraje izvaja vadbe, idealen čas dneva za trening in vrsto vadbe, h kateri se najbolj nagiba.

“Rad počnem nekaj, kar je zelo hitro, kot je 15-minutni tečaj HIIT, ki ga lahko opravim, preden začnem dan.”

Po besedah Vive je podkaster delil tudi skrivnost njenega napetega trebuha in omenil, da ga vzdržuje z “različicami trebušnjakov”.

Poleg trebušnjakov, pevka pravi: “Deske so dobre, a zagotovo niso moje najljubše!” Duine priljubljene vaje vključujejo plezalce, jumping jack poskoke in burpees (vojaški poskoki). Brez dvoma ve, kako narediti svojo vadbeno rutino zanimivo.

Seveda glede na naporen urnik težko najde čas za obsežno vadbo, vendar se zdi, da je odkrila kratko rutino, ki ji popolnoma ustreza.

“Če moram zelo zgodaj na delo, se ne želim zbujati več ur prej, zato opravim visokointenziven trening, se stuširam, zajtrkujem in že sem na poti,” je povedala zvezdnica.

Ko pa ima časa na pretek, rada kombinira različne vadbe, kot je povedala za Marie Claire: “Rada mešam veliko različnih vadb, najdem različne vadbe v katerem koli mestu, v katerem sem, pa naj bo to joga, pilates, boks ali spinning.”

Obstaja pa ena vadba, v kateri resnično uživa. “Obožujem boks v prostem času. Rada to počnem zaradi kondicije [in] rad to počnem zato, da si zbistrim misli. Resnično uživam. Všeč mi je, da je to vadba za celotno telo. Odkar sem začela boksati, sem verjetno v najboljši formi doslej. Je tudi odličen blažilec stresa,” je povedala za Beauty Crew.