Domov » Moda & stil » Razkrito, kdo plačuje oblačila, ki jih nosita Meghan Markle in Kate Middleton!

Razkrito, kdo plačuje oblačila, ki jih nosita Meghan Markle in Kate Middleton!

Moda & stilVIP
Razkrito, kdo plačuje oblačila, ki jih nosita Meghan Markle in Kate Middleton!
📷 Profimedia

Vojvodinja kambriška in vojvodinja suseška izgledata brezhibno vsakič, ko stopita v javnost. Popolno prilegajoča oblačila modnih oblikovalcev, ujemajoči čevlji, elegantne večerne torbice, elegantni plašči in dih jemajoči nakit. Članici kraljeve družine pogosto nosita večerne obleke najbolj znanih modnih oblikovalcev, med drugim Alexander McQueen, Erdem, Carolina Herrera, če jih naštejemo le nekaj. Dami morata imeti precej spektakularni kraljevi garderobni omari.

Ampak, ali si se kdaj vprašala, kdo plačuje za vsa ta draga dizajnerska oblačila? Nekatera stanejo več sto ali celo tisoč dolarjev in tako Kate Middleton kot tudi Meghan Markle konstantno nosita nova oblačila. Jih plačujeta sami?

Ne. Prijazni princ Charles je človek, ki stoji za vsemi nakupi. Na spletni strani valežanskega princa je objavljen njegov letni prihodek iz poslovanja vojvodstva Cornwalla in sredstev na bančnem računu je vsekakor več kot dovolj, da z njimi pokrijejo stroške za njegova oblačila, oblačila vojvodinje Camille, vojvoda in vojvodinje kambriške ter vojvoda in vojvodinje suseške. In ne le to, po vseh odštetih stroških so lani na bančnem računu še vedno ostali 3 milijoni funtov za njegove lastne izdatke, ki vključujejo vzdrževanje njegovega premoženja in osebja.

Med letoma 2017 in 2018 je omenjena posest vojvoda valežanskega ustvarila 21.730 milijona funtov prometa. Več kot 51% prihodka po odštetemu davku je bilo porabljenega za uradne in dobrodelne dajatve v skupni vrednosti 8.523 milijona funtov, pri čemer so stroški za osebje znašali 5.413 milijona funtov. Torej predpostavljamo, čeprav ne moremo trditi, da je bilo preostalih 3.110 milijona funtov porabljenih za financiranje oblačil Charlesa, Camille, Williama in Kate ter Harryja in Meghan za njihove uradne dolžnosti.

Vse od leta 1337 prihodki od vojvodinskega posestva prehajajo na najstarejšega sina in trenutno je v lasti dediča princa Charlesa, ki lahko s prihodki razpolaga tako, kot se sam odloči. Tako da je pokrivanje stroškov za oblačila Kate in Meghan predvsem njegova dobra volja. Si predstavljaš, da bi prenehal s tem??