Domov » VIP » Razkrito, zakaj Melania Trump ni več dobrodošla na dogodku Met Gala

Razkrito, zakaj Melania Trump ni več dobrodošla na dogodku Met Gala

VIP
Razkrito, zakaj Melania Trump ni več dobrodošla na dogodku Met Gala
📷 Profimedia

Čeprav sta bila z Donaldom dolga leta redna gosta…

Donald in Melania Trump sta dolga leta redno prejemala vabila za udeležbo vsakoletnega dobrodelnega dogodka Met Gala, zdaj pa ju že od leta 2012 ni bilo opaziti na tamkajšnji rdeči preprogi.

Glavna urednica Vogue-a Anna Wintour, ki poda zadnjo besedo, kdo lahko stopi skozi vrata in kdo ne, je končno razkrila, zakaj predsednik in prva dama Amerika nista več dobrodošla na tej vsakoletni prireditvi.

V zabavni oddaji The Late Late Show with James Corden je imela Anna opcijo, da ali poje prašičja stopala ali pa odgovori na vprašanje, katero slavno osebo nikoli več ne bi povabila na Met Galo. Z nasmehom je odvrnila: “Donalda Trumpa.”

Donald je bil leta redno povabljen na prireditev in leta 2003 se mu je prvič pridružila tudi Melania. Met Gale sta se udeležila vsako leto vse do leta 2012, nato pa jima je Anna prenehala pošiljati vabila vse od trenutka, ko je bil Donald izvoljen za predsednika Amerike.

(Profimedia)

Urednica Vogue-a je takrat jasno izražala svojo politično naklonjenost in leta 2016 v modni reviji javno podprla Hilary Clinton za predsednico. Čeprav so Melanio in Ivanko Trump v preteklih letih redno objavljali v reviji Vogue, pa ju vse od izvolitve Donalda niso niti omenili in Anna je nedavno tudi izjavila, da se to ne bo kaj kmalu spremenilo.

Glede na to, da Donald ni več dobrodošel na Met Gali, posledično na žalost tudi Melania ni.