Razkrito! Zakaj se Princ William in Kate Middleton v javnosti nikoli ne držita za roke

Obstaja razlog, zakaj ohranjata javno izkazovanje naklonjenosti na minimumu!

Princ William in Kate Middleton sta definitivno ljubezenski par, ki je mnogim za zgled. Ne samo, da ima kraljevi par ogromno spoštovanja drug do drugega, vendar izgleda tudi, da sta ves čas izjemno vesela in neskončno zaljubljena. Tudi, kadar imata vojvoda in vojvodinja cambriška po našem mnenju najbolj dolgočasne obveznosti, se par neizmerno zabava. Ampak, glede na to, da sta Kate in William najboljša prijatelja in sorodni duši, zakaj se v javnosti nikoli ne držita za roke ali pa na kakšen drugačen način izkazujeta naklonjenosti?

Izkazalo se je, da je odgovor na to vprašanje zelo preprost. Myka Meier, strokovnjakinja za kraljevi bonton je pojasnila, da ne obstaja nobeno pravilo, ki bi članom monarhije prepovedovalo dotikanje v javnosti. Tega preprosto ne počnejo zaradi same spodobnosti in ugleda.

“Dejstvo je, da med potovanjem, kot je bil na primer obisk Indije, par v bistvu dela in predstavlja britansko monarhijo,” razlaga Myka. “Par si zato izkaže zelo malo ali celo nič naklonjenosti v javnosti, da ohrani profesionalnost v svojih določenih vlogah tudi v tujini.”

V bistvu sta Kate in William takrat v službi in tako kot si večina ljudi ne izkazuje naklonjenosti na delovnih mestih, si je tudi kraljevi par ne. Logično, kajne?

Te zanima, kaj vojvodinja Kate Middleton najraje je za zajtrk?