Domov » Lepota & zdravje » Razkrivamo trik, s katerim boš imela v treh minutah polne obrvi!

Razkrivamo trik, s katerim boš imela v treh minutah polne obrvi!

Lepota & zdravjeLičenje
Razkrivamo trik, s katerim boš imela v treh minutah polne obrvi!
📷 Hannah With The Lipstick / Instagram

Brez svinčnikov, gelov in senčil za obrvi!

Pa smo spet pri TikToku. Priljubljena aplikacija ni namenjena le zabavi in zanimivim receptom (zdravo, Dalgona kava), ampak razkriva tudi uporabne lepotne trike.

Lepotna blogerka Hannah Cases, ki jo na TikToku najdeš pod imenom @hannahwiththelipstick je razkrila, kako le v treh minutah ustvari polne obrvi, ki ne trajajo le en dan. In za to ne boš potrebovala ne svinčnika ne gela in tudi ne senčila za obrvi.

Skrivnost polnih obrvi se skriva v barvi za moško brado (ki očitno ni le za moške!). Hannah je razkrila, da uporablja Just for Men za brke in brado v temno-rjavem odtenku.

“Ljudje me pogosto sprašujejo glede mojih obrvi,” je Hannah začela razlagati v TikTok videu. “V resnici jih barvam sama doma s tem poceni kompletom. In pokazala vam bom, kako točno to naredim.” Njen video je do zdaj všečkalo že več kot 26.000 ljudi.

@hannahwiththelipstick

How I tint my eyebrows at home for $7 ##eyebrowtint ##eyebrowtinting ##browgoals ##mybeautyroutine

♬ original sound – hannahwiththelipstick

Lepotna blogerka tudi pojasni, da za ta trik ne potrebuješ večine stvari, ki so v škatli, ampak le barvo, razvijalec, posodico in tanek, diagonalno prirezan čopič (tistega, s katerim sicer nanašaš senčilo za obrvi).

Zmešaj enako količino barve in razvijalca in mešanico s čopičem nanesi na obrvi. Pomembno je, da ostaneš v naravni liniji obrvi, da bo izgled čim bolj naraven. Če ponesreči naneseš barvo izven linijo, jo enostavno očisti z vlažilno krpico za dojenčke ali za odstranjevanje ličil. Počakaj tri minute (in nič več!) ter nato barvo odstrani z vlažilno krpico. V tem kratkem času bo barva zelo potemnela, vendar samo brez panike, končni izgled bo zelo naraven.

Hannah pa je trik v daljši verziji že pred leti delila na svojem Youtube profilu.