fbpx

Reakcija Jade Pinkett Smith, ko je Will Smith udaril Chrisa Rocka, te bo šokirala!

Razkrit je bil nov posnetek z drugega zornega kota, ki prikazuje, kakšna je bila reakcija Jade Pinkett Smith po tem, ko je njen mož Will Smith med podelitvijo Oskarjev 2022 udaril Chrisa Rocka.

Svet je spremljal, kako je Will v nedeljo zvečer prikorakal na oder Oskarjev, potem ko se je Rock pošalil o Jadini zabriti glavi in njen videz primerjal z zabrito Demi Moore v filmu “G.I. Jane” iz leta 1997. Jada namreč trpi za alopecijo, za katero pa TMZ poroča, da Chris sploh ni vedel.

Po šali, kateri se je Will sprva nasmejal, potem pa očitno videl, kako je Jada zavila z očmi, je Will stopil na oder in močno udaril Rocka. “Will Smith me je pravkar klofnil” je izjavil Chris, na kar mu je Will zakričal nazaj s svojega sedeža: “Naj tvoja je**na usta ne omenjajo imena moje žene.”

Preberi si tudi:
[VIDEO] Incident na Oskarjih 2022: Will Smith udaril Chrisa Rocka

[VIDEO] Incident na Oskarjih 2022: Will Smith udaril Chrisa Rocka

Hmmm, kaj se je danes ponoči zgodilo na letošnjih filmskih nagradah Oskarji?! Izgleda, da sta Will Smith in Chris Rock v nekakšnem sporu. In kaj se je sploh…

Zdaj pa se je pojavil nov posnetek pripetljaja z drugega zornega kota, ki prikazuje – posnetek je očitno posnel nekdo iz občinstva z mobilnim telefonom, ki je sedel za Smithovimi.

Kot lahko vidimo v spodnjem videu, se je Jada po Willovi klofuti najprej nasmejala in od smejanja malo nagnila naprej, kar nakazuje na to, da je očitno tudi zvezdnica predvidevala, da gre za šalo, vendar pa je postala takoj resna, ko je Will začel kričati na Chrisa.

@justinunsworth1 #oscars #oscarserraofficial #chrisrock #willsmith #fyp #tiktok #foryoupage ♬ original sound – Justin Unsworth