fbpx

Rebel Wilson: “Raje so me imeli debelo.”

Rebel Wilson se je v svojih pravkar izdanih spominih “Rebel Rising” lotila pomembne tematika – izpostavila je svojo agencijo za talente in trdi, da jo je imela njena ekipa raje, ko je bila obilnejša.

Igralka je razkrila, da so jo imeli agenti raje, ko je bila debelejša, saj je to pomenilo “na stotine tisoč dolarjev provizije za vsak film, v katerem [je] igrala debelo smešno dekle.”

Po Rebelinih besedah se je zaradi tega počutila ujeto, saj je bila nad velikostjo njenega telesa “večmilijonska luknja”. Pred časom je v podkastu “Call Her Daddy” že potrdila, da je bila pogodbeno zavezana, da med snemanjem franšize “Pitch Perfect” ne bo shujšala.

Kljub temu Rebel še vedno ceni svoje delo v glasbeno-komedijski trilogiji, ki ji je utrdila status komične legende.

Rebel je imela svojo debitantsko vlogo v filmu “Bridesmaids”, vendar pravi, da je bila plačana manj kot 4.000 dolarjev za nastop v filmu. Pravzaprav je bila franšiza “Pitch Perfect” tista, ki ji je omogočila, da je dosegla svojo prvi 8-mestno plačo.

Preberi si tudi:
Rebel Wilson - Modna.si

Rebel Wilson razkrila, kako ji je uspelo izgubiti toliko kilogramov

Rebel Wilson odkrito spregovorila o svoji izgubi teže. 44-letna igralka je pogosto odkrito govorila o svoji poti hujšanja. Pripravlja pa se tudi na izdajo svojih spominov ‘Rebel Rising’,…