fbpx

Rihanna bolj vplivna od Beyoncé in Taylor Swift

Zvezdnica pometla s konkurenco!

Forbes je razkril svoj seznam “100 najvplivnejših žensk na svetu” in Rihanno postavil pred Beyoncé, Taylor Swift, Oprah Winfrey in ostalimi.

Rihanna je marsikaj. Je mednarodno priznana pevka z več platinastimi certifikati, je lastnica lepotne znamke in modna kraljica, ki sedi na vrhu milijarde dolarjev vrednega imperija. Kmalu bo tudi glavna zvezda Super Bowl Halftime šova med polčasom tekme. Je ponosna in skrbna mati svojega otroka, ki ga ima skupaj z ASAP Rockyjevem. Po mnenju revije Forbes pa je zdaj tudi ena najvplivnejših žensk na svetu.

34-letnica, se je uvrstila na 73. mesto, za Lauro Cha – prvo predsednico hongkonške borze – in pred Mette Frederiksen, predsednico danske vlade.

Poleg tega je Rihanna bolj vplivna od svojih glasbenih kolegic, Beyoncé in Taylor Swift. 32-letna Taylor je uvrščena na 79., 41-letna Beyoncé pa na 80. mesto.

Kako je Forbes prišel do te lestvice? “Seznam so določile štiri glavne metrike: denar, mediji, vpliv in sfere vpliva,” piše v publikaciji. “Za politične voditeljice smo tehtali bruto domače proizvode in prebivalstvo; za vodje podjetij, prihodke in število zaposlenih; in medijske omembe ter doseg vseh. Rezultat je zbirka žensk, ki se borijo proti statusu quo.”