fbpx

Rihanna pokazala, kako skrbi za svojo kožo med nosečnostjo

Rutina vključuje samo tri korake!

Rihanna živi svoje najboljše nosečniško življenje, ne le s svojimi osupljivimi nosečniškimi videzi, ampak tudi z večerno nego kože.

Zvezdnica je na Instagramu delila posnetek izdelkov, ki jih uporabi pred spanjem. Pojavi se v satenastem modrem nedrčku in ujemajočih se kratkih hlačah, ki razkazujeta njen nosečniški trebušček, skupaj z zlatim nakitom in lasmi, zavitimi v brisačo.

“Vse, kar pravim je, da povsod obstajajo ženske, ki gledajo dokumentarne filme o serijskih morilcih za zabavo in dobesedno zaspijo ob poslušanju podkastov o resničnih umorih, ker jim pomagajo, da se sprostijo. Koncept umorov jim pomaga, da se sprostijo in vi bi se igrali z njenimi čustvi,” pravi glas v zvoku, ki se na koncu zasmeji. Medtem si Riri na celotni obraz nanese masko Cookies N Clean Whipped Daily Detox, sledi krema za telo Butta Drop Whipped Oil njene znamke Fenty Skin. Konča s tretjim in zadnjim korakom, to je, da si natoči osvežilno pijačo in položi rezini kumar na oči.

Preberi si tudi:
Kaj odgovori Rihanna, ko zamudi na modno revijo

Kaj odgovori Rihanna, ko zamudi na modno revijo

Rihanna vedno poskrbi, da se o njej govori. Če ne z oblačili pa s svojimi izjavami. 34-letna zvezdnica se je v torek (1. marca) v prosojni črni obleki…