Domov » Lepota & zdravje » Rihannina lepotna znamka Fenty Beauty končno na prodajnih policah!

Rihannina lepotna znamka Fenty Beauty končno na prodajnih policah!

Lepota & zdravjeLičenjeVIP
Rihannina lepotna znamka Fenty Beauty končno na prodajnih policah!
📷 Fenty Beauty / Instagram

Hvala, Rihanna!

Težko pričakovana lepotna znamka slavne pevke, Fenty Beauty je končno doživela svoj prvenec. Je vse in še več, kar smo si lahko predstavljali. Lepotni izdelki Fenty Beauty so trenutno na voljo v 1600 trgovinah v 17-ih različnih državah po vsem svetu in na Fenty Beauty spletni strani.


Ko RiRi ustvari ličila, to naredi na neverjeten in vsestransko čudovit način. Na Instagramu lepotne znamke so razkrili, da bo kolekcija vsebovala pripomočke za ličenje, ličila v stikih v številnih odtenkih, linijo podlag v 40-ih različnih odtenkih, osvetljevalec, lističe za pivnanje maščobe in še mnogo več. Medtem, ko je bil glavni cilj lepotne znamke ta, da se izdelki prilegajo ženskam vsem ras, pa si je Rihanna želela svojim oboževalcem ponuditi tudi vse, kar potrebujejo, da dosežejo njen znameniti sijaj.


“Fenty Face je bil ustvarjen za ženske vseh tenov polti in osebnosti,” je razkrila Rihanna v sporočilu za javnost. “Ti koraki so ključni za začetek ličenja, ne glede na to, kakšen makeup imaš namen ustvariti. Tu se zabava šele začne.”


Sama najprej ustvari matiran videz kože (z izdelkom Pro Filt’r Foundation), nato premišljeno osvetli željene dele obraza (z izdelkom Skinstick) in na koncu z lističi za pivnanje maščobe (Invisimatte Blotting Papers) odstrani odvečni sijaj.