Ryan Gosling in Eva Mendes naj bi živela povsem ločeni življenji

43-letni Ryan Gosling in 50-letna Eva Mendes sta bila vedno zelo zaseben par – tako zelo, da nista niti potrdila, da sta poročena, dokler se ni leta 2022 izmuznilo na televiziji v živo. Vendar kljub temu, da sta ohranila svoj odnos stran od oči javnosti, se že kar nekaj časa soočata z govoricami o razhodu, potem ko so poročali, da trenutno živita “ločeno življenje”.

To je postalo še bolj očitno med letošnjo sezono nagrad, saj se igralka ni sprehodila po rdeči preprogi s svojim možem, čeprav je bil nominiran za številne nagrade za svojo vlogo Kena v filmu “BarbieGrete Gerwig. Čeprav se je zdelo, da ga podpira v zakulisju podelitve oskarjev v začetku tega meseca, kjer je bil nominiran v kategoriji ‘Najboljši igralec v stranski vlogi’ pa temu očitno ni bilo tako.

Ljudje so bili presenečeni, da Eve ni bilo ob Ryanu na 96. podelitvi oskarjev. To je bil zanj velik večer, nje pa preprosto ni bilo nikjer.

“Ryan in Eva ne hodita rada skupaj na dogodke, a podelitev oskarjev je bila drugačna. To samo dokazuje, kako ločeni sta njuni življenji,” je povedal vir za In Touch.

Ryan in Eva, ki sta se spoznala na snemanju filma “The Place Beyond the Pines” leta 2011, sta starša dvema hčerkama: 9-letni Esmeraldi in 7-letni Amadi. In če gre verjeti insajderju, se par redno prepira o povečanju družine, saj si igralec želi imeti tretjega otroka, igralka pa si tega menda ne želi.

“Ryan je omenil, da bi imel še enega otroka, a to je povzročilo še en prepir med njima, ker si ga Eva ne želi,” je povedal insajder. “Evina odločitev o otroku št. 3 bi lahko bila kaplja čez rob; zaradi tega bi se lahko razšla.”

To pa ni edina stvar, o kateri se par ne strinja, saj se prepirata tudi o lokaciji doma. Eva naj bi želela zapustiti Los Angeles, Ryan pa zaradi svoje uspešne kariere razumljivo želi ostati. “Ryan se ne želi preseliti zaradi svoje kariere, Evina pa skorajda ne obstaja več, zato je izjavila, da bi morala zapustiti L.A.,” je povedal insajder.

Nekateri se tudi sprašujejo, zakaj Eva ne naredi sprememb v njunem razmerju, a če gre verjeti insajderju, je Ryan tisti, ki postavlja vsa pravila. “Morda se ne zdi očitno, vendar je zelo dominanten in jim narekuje, kako morajo živeti svoje javno življenje,” je potrdil poznavalec.

“Vztraja pri njuni ultrazasebni podobi in že od začetka je bil on tisti, ki se je odločil, da se ne bosta javno pojavila skupaj,” je nadaljeval vir in dodal: “Živel je v svoji hiši – ločeno od Eve – dokler nista imela njunega prvega otroka. To kaže na njegovo pravo osebnost.”

“Ryan je zelo zaseben, zato ju kot par obdaja veliko skrivnosti. Dejstvo, da se zdi, da živita ločeni življenji, le še povečuje mističnost,” je še zaključil bližnji vir.