Domov » Moda & stil » S čim vse lahko kombiniraš široke hlače

S čim vse lahko kombiniraš široke hlače

Moda & stil
S čim vse lahko kombiniraš široke hlače
📷

8 nasvetov, da boš v njih izgledala prava fashionista!

Lahkotne hlače: definitivno so lahke, ampak ali so tudi enostavne? (Za kombiniranje, mislimo.) Kakor za koga. No, če boš sledila nekaj preprostim nasvetom, se boš tudi ti strinjala, da najnovejši trend ni noben baubau.

Srajco zatlači za pas

(With Love From Kat)

Morda se ti ne zdi nič posebnega, vendar pa s tem stilskim trikom v trenutku poudariš (ali ustvariš) ozek pas in s tem postavo peščene ure. Še posebej, če so hlače črne barve, top pa kontrastne svetle barve, saj bo pozornost usmerjena v najožji del, kjer se barvi stikata.

Razmisli o brezobličnem topu

(Fashion Agony)

Široke hlače kombiniraj s kratkim in neoprijetim topom, ki sega ravno do pasu hlač. Počutila se boš zelo modno, ne da bi razkrila preveč.

Ali pa kombiniraj s čim daljšim

(Memorandum)

Ta kombinacija je sicer malo manj primerna za dekleta z večjimi oblinami (ampak hej, če bi jo rada nosila, ti tega noben ne more prepovedati!), odlično pa bo izgledala na ženskah z manj oblinami, saj daljši in neoprijet top, ki naj sega nekje do sredine stegen, popolnoma zakrije nedefiniran pas. Presenečena boš, kako lepo se lahko ujameta dva neoprijeta kosa oblačil.

Od glave do pet v eni barvi

(Gary Pepper Girl)

Smo velike ljubiteljice monokromatskega oblačenja, kajti sestavljanje takega stylinga ne zahteva pretiranega razmišljanja. Je resnično preprost način, kako v trenutku izgledati elegantno, prav tako pa te monokromatski videz naredi tudi bolj vitko. In bodimo iskrene: čeprav bi bile cel dan paranoične, da se ne bi slučajno popackale, pa ta belina od glave do pet resnično izgleda sanjsko.

Obudi kostime

(Memorandum)

Verjetno je tvoja prva misel ob besedi ‘kostim’ nekaj, kar je podobno nočni mori iz 80-ih let prejšnjega stoletja in ima intenzivno podložena ramena. Ampak, če pozabiš na zgornji del in se osredotočiš samo na široke zarobljene hlače, bodo z ustreznim kombiniranjem izgledale izredno elegantne. Teliran blazer in nekaj minimalističnih modnih dodatkov bo ustvarilo spoliran in za pisarno primeren videz.

Ne boj se potiskov

(Style Me Grasie)

Je popoln kos oblačila za konec tedna. Kakršenkoli potisk na lahkotnih širokih hlačah bo izgledal odlično, vendar pa, da ne bi slučajno vse skupaj izgledalo preveč klovnovsko, styling umiri s klasično belo majico.

Ne omejuj se z dolžino do tal

(We Wore What)

Tako kot topi ne segajo vedno do pasu hlač, tudi hlačam ni vedno treba segati do tal. Široke ‘culottes’ hlače, ki so trenutno zelo v trendu, lahko za spremembo segajo samo do gležnjev, zraven pa se odlično podajo tako čevlji s peto, kot tudi brez nje.

Obleci jih namesto obleke

(Prosecco and Plaid)

Kombinezon s širokimi hlačnicami je fantastična alternativa obleki, saj na hitro izgledata praktično identično.