S takšnim jedilnikom Goldie Hawn ohranja mladostni videz

Izgleda vsaj 20 let mlajša!

Goldie Hawn pri svojih 71-ih letih izgleda bolj kot malo starejša sestra svoje hčere Kate Hudson, kot pa njena mama. Ne samo, da je njun stil vedno brezhiben, tudi njun življenjski slog je tak, saj sta obe skorajda sinonim za zdrav način življenja. In glede na to, da Kate konstantno ponavlja, da je najboljše zdrave nasvete dobila od svoje mame, smo seveda morali izvedeti, kaj počne Goldie za ohranjanje tako izjemne postave.

Dan začne z zelenčkom.

 


Zelenček oziroma zelenjavni sok iz zelene, ohrovta, peteršilja in zelene paprike je brez dvoma njen najljubši prigrizek in zajtrk. Igralka je razkrila, da jo kar malo razjezi, kadar ji doma zmanjka zelenčka. “Pijem ga resnično čisto vsak dan.”

Njeni obroki so lahki in preprosti.

 


Poleg tega, da vsak dan pije zelenjavni sok, je Goldie tudi na dieti brez pšenice, brez sladkorja in brez mlečnih izdelkov. Igralki uzpe ohranjati tako dobro postavo tudi zato, ker ne poje veliko. “Meni, da smo kar malo preveč požrešni. Sama raje pijem veliko sveže stisnjenih sokov in pojem bolj malo hrane. Poleg tega pa tudi ne kombiniram preveč različnih živil. Če si zaželim beljakovin, potem bom pojedla skledo leče, ki je ne bom mešala z drugimi živili.”

Njeni tipični obroki vsebujejo veliko zelenja.

 


Njeno najljubše kosilo je solata z brokolijem, za večerjo pa najraje naredi zeleno juho iz vodne kreše in stročji fižol z ribo.

Ima zdrave prigrizke.

 


Za ohranjanje energije čez dan, da je lahko v koraku s svojo slavno hčero, Goldie uživa v zdravih prigrizkih, kot je čips iz listnatega ohrovta ali krekerje iz mandljevega masla, za dobro hidracijo pa poskrbi s pitjem kokosove vode.

Večerja je čas za družino.

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on


Njena hči Kate Hudson je razkrila, da jo je mama naučila pomena uživanja v dobri nedeljski večerji, ki jo Goldie pogosto sama skuha za svojo družino.
“Mama je v sedemdesetih pogosto potovala v Indijo, zato je pogosto kuhala curryje in dal-e. Rada pa speče tudi piškote, pripravlja najrazličnejše omake, piščanca in cmoke. Moja mama se je vedno rada zdravo prehranjevala, vendar ni obsedena z zdravim načinom življenja. Jaz sem ista. Verjamem v uživanje v hrani.”

Občasno se tudi pregreši.

 


Kadar se Goldie pregreši, je njen najljubši nezdrav prigrizek tartufov pomfri.

Vadi meditacijo in zavedanje.

 


Goldie zelo verjame v meditacijo in pozornost in ustanovila celo svojo organizacijo MindUp, da bi tudi mlajše otroke učila zavedajočega mišljenja. Sama meditira predvsem zato, ker ji meditacija pomaga pri sproščanju in odpravljanju napetosti. Obožujeta jo celo njuni vnukinji.

Zdrav način življenja je prenesla tudi na svojo hčero.

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on


Goldie in Kate sta odličen primer fraze “kakršna mati, takšna hči”. Kate je razkrila, kateri je bil najpomembnejši nasvet glede prehranjevalnih navad, ki ga je dobila od svoje mame: “Zelo je pomembno, kaj jemo. Na primer zelenjavni sokovi – mama že od nekdaj pije zelenčke. Če sem kaj pobrala od nje, je to način življenja. Vedno je bila zdrava in aktivna in pila nekaj zelenega.”