fbpx

Salma Hayek v Los Angelesu skrbela za Penelope Cruz

Penelope Cruz in Salma Hayek sta resnično najboljši prijateljici!

V četrtek (6. januarja) je bila Penelope (47) gostja v oddaji The Ellen DeGeneres Show in se spominjala, kako je 55-letna Salma skrbela zanjo, ko se je pred leti prvič prišla v Hollywood.

“Ko sem prvič prišla v LA, se nisva poznala, le preko telefona,” se je spominjala Penelope. “Sem sem prišla z vozovnico za snemanje filma. Imela sem povratno vozovnico. Tako sem prihajala sem za dva meseca in tukaj nisem poznala nikogar.”

Kljub temu, da se nikoli nista srečali osebno, je Salma pobrala Penelope na letališču in vztrajala, da ostane v njeni hiši namesto v hotelu.

“Pobrala me je na letališču in rekla: “Ne greš v hotel. Prihajaš k meni domov, ker je težko na začetku. In počutila se boš zelo osamljeno,” je dejala Penelope. “Tako da me je odpeljala v svojo hišo.”

Dodala je: “Zato sva zdaj kot sestri. Potem sem tudi spala v njeni sobi, ker me je bilo strah. In, saj veste, tako sva se spoznali. In za povrh vsega pravi, da sem jo sredi noči držala za roko, ker me je bilo strah. Ne vem, sanjala sem.”