Sam Asghari prvič spregovoril o prihodnosti s punco Britney Spears

Fant Britney Spears, Sam Asghari je končno spregovoril.

Kot verjetno že veš, je pevka že več kot desetletje pod osebnim in finančnim nadzorom svojega očeta Jamieja Spearsa, s čimer se ne strinjajo niti njeni oboževalci. 39-letna zvezdnica je celo izjavila, da ne bo več nastopala vse do takrat, dokler bo glede vseh finančnih zadev odločal njen oče.

Partner od Britney, Sam je do sedaj molčal glede situacije, zdaj pa se je po nekaj letih le odločil spregovoriti. Izrazil je podporo Britney in se zahvalil njenim oboževalcem za ljubezen, ki ji jo izkazujejo z gibanjem “FreeBritney.

27-letnik je za People povedal: “Za svojo boljšo polovico si že od nekdaj nisem želel ničesar drugega kot najboljšega in jo bom še naprej podpiral, da sledi svojim sanjam in ustvarja prihodnost, ki si jo želi in zasluži. Hvaležen sem za vso ljubezen in podporo, ki jo prejema od svojih oboževalcev po vsem svetu in se veselim normalne, neverjetne skupne prihodnosti.”

Sam in Britney sta se spoznala na snemanju videospota za pesem “Slumber Party” leta 2016 in istega leta postala tudi par.

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si