fbpx

Se bosta Melania in Donald Trump po odhodu iz Bele hiše ločila?

Kristalno jasno je, da je Donald Trump na letošnjih ameriših volitvah izgubil proti Joe-u Biden-u, čeprav tega sam zaenkrat še noče priznati. “ZMAGAL SEM TE VOLITVE, ZA VELIKO,” je tvitnil 7. novembra.

Po drugi strani pa njegova žena, zaenkrat še prva dama Amerike Melania Trump ni kaj preveč zgovorna po njegovem porazu. 8. novembra je sicer na Twitterju podprla svojega moža in zapisala: “Američani si zaslužijo poštene volitve. Vsak zakonit – ne protizakonit – glas mora biti preštet. Zaščititi moramo svojo demokracijo s popolno preglednostjo.” Navidez izgleda, da je Melania solidarna z možem na družbenih omrežjih, a naj to ne bi najbolj držalo za zaprtimi vrati. Obstajajo poročanja, da številni ljudje blizu Trumpa, vključno z Melanijo, pozivajo trenutnega predsednika, naj prizna poraz.

Kot poročajo bližnji viri, si nikoli ni želela postati prva dama. In ne le to, Melania naj bi zdaj celo komaj čakala, da zapusti Belo hišo, da se lahko loči od Donalda. Nekdanja uradnica Bele hiše Omarosa Manigault je za Daily Mail povedala, da ima Melania še en razlog, zakaj želi svojega moža iz Bele hiše. “Melania šteje vsako minuto, da odidejo iz Bele hiše, da se lahko loči,” je dejala. “Če bi se Melania poskušala ločiti in oditi, ko je bil on na položaju, bi našel način, da jo kaznuje.”

Čeprav ni nobene uradne potrditve, da Melania namerava zapustiti moža, pa že dolgo poročajo, da je v Beli hiši nesrečna. Sama je priznala, da se je naveličala javnega osramovanja, s katerim se je soočala, ko je bil njen mož na položaju. “Lahko bi rekla, da sem najbolj zaničevana oseba na svetu,” je leta 2018 povedala za ABC News.