Domov » VIP » Se je princ Harry z Meghan Markle res poročil zaradi TEGA?

Se je princ Harry z Meghan Markle res poročil zaradi TEGA?

VIP
Se je princ Harry z Meghan Markle res poročil zaradi TEGA?
📷 Profimedia

Nekdanji butler princese Diane spregovoril o poroki princa Harryja z Meghan Markle.

Če v Meghan Markle vidiš veliko princese Diane, zagotovo nisi edina. Po besedah Dianinega bivšega butlerja Paula Burrella ima Meghan veliko skupnega z ljudsko princeso – in meni, da je to tisto, kar je princa Harryja pritegnilo k njej.

“Harry se je poročil z Meghan, ker je kot Diana,” je Burrell povedal v intrevjuju za revijo Closer. “Obe sta ženski, ki bi se vedno zavzemali za tisto, v kar verjameta in ne bi padli pod drug vpliv.”

Čeprav Burrell meni, da sta Meghan in Diana podobni ženski, pa je tudi povedal, da bi zagotovo med njima prišlo tudi do nestrinjanj, če bi se imeli možnost spoznati.

“Mislim, da bi prišlo do spora,” pravi. “Predstavljam si, da bi šlo za dve močni neodvisni ženski z različnimi pogledi na stvari. To bi bila bitka med ‘po Meghanino’ in ‘po Dianino’.”

Burrell, ki je za Diana delal 10 let pred njeno tragično smrtjo leta 1997, seveda ne misli, da je Meghan čista kopija Diane. Dejal je, da se mu zdi, da je Meghan dobro vedela, kakšno medijsko pozornost prinaša kraljeva poroka kot pa Diana. Diana se je, kot je dejal, morala naučiti poiskati svoj glas v medijih.

“Mislim, da je glavna razlika med njima ta, da ima Meghan svoj načrt igre, Diana pa je bila le mlada in naivna,” je še dodal.