Se je Rihanna vrnila v objem Chrisa Browna?

Pa smo spet tam! Potem, ko je ponovno začel slediti Rihanni na Instagramu, si Chris Brown zdaj s svojo bivšo zopet dopisuje in pošilja vroče fotografije.

Zvezdnika sta očitno res ustvarjena drug za drugega! Chris Brown (27) in Rihanna (29) sta si dala še drugo priložnost in tokrat je med njima še bolj vroče kot kadarkoli prej. “Vsekakor se spet pogovarjata,” je potrdil bližnji vir.

“Začelo se je na socialnih omrežjih in se nadaljevalo na privatnih sporočilih. Odločila sta se, da bodo stvari med njima ostale platonske – JA, SEVEDA! Se je že nadaljevalo na izmenjavanje vročih besed in fotografij. Odvisna sta drug od drugega. Kaj hitro lahko pričakujemo, da bosta zopet tam, kjer sta že bila nekoč. Zagotovo se bosta kmalu začela sestajati v hotelskih sobah, ker jih oba že od nekdaj obožujeta.”

Chris in barbadoška lepotička sta vedno gojila prav posebno ljubezen drug do drugega navkljub zapletenemu odnosu. Ja, Rihanna je bila razočarana nad njegovim vedenjem, vendar ga je kljub temu še vedno ljubila. Le vprašanje časa je bilo, kdaj se bosta nekdanja golobčka zopet našla.

Zopet pa je zaljubljena tudi Jennifer Lopez! In kdo je srečni izbranec?