Se je Taylor Swift na skrivaj poročila?

Taylor Swift je ena od tistih pevk, ki svojega zasebnega življenja ne razkriva preko medijev, ampak preko svojih pesmi. Njeni oboževalci že nekaj časa vedo, da so njeni komadi polni namigov, ki jih sama imenuje “velikonočna jajca”.

Nekoč, ko je dala intervju za Entertainment Weekly, je priznala: “Rada komuniciram prek velikonočnih jajc. Mislim, da so najboljša sporočila skrivnostna.” In če se sprašuješ, ali sta se Taylor in Joe Alwyn morda že na skrivaj poročila, se odgovor morda skriva v eni od njenih pesmi.

Besedilo in glasbeni video nakazujeta, da je Taylor že rekla “da”

Tabloidi pogosto radi komentirajo, s kom se Taylor druži in kaj besedilo pesmi razkriva o njeni ljubezenski zgodovini. Njeno romantično življenje je bilo nenehno v središču pozornosti, a to se je spremenilo z njenim odnosom z Joejem Alwynom. Razmerje sta sprva skrivala in javnosti razkrila, da sta skupaj šele nekaj mesecev po tem, ko sta postala par. Taylor je glede te zveze ohranila cel kup skrivnosti in se odločila, da ga zaščila pred javnostjo. To je bilo za oboževalce frustrirajoče, saj so radi videli par skupaj in želeli več podrobnosti. Swifties (oboževalci Swiftove) so se zato zatekli k dekodiranju besedil njenih pesmi in nejasnih izjav Taylor o Alwynu, da bi sestavili skupaj koščke sestavljanke v celoto. Zadnji košček sestavljanke naj bi razkrival, da se je par na skrivaj poročil.

Vir blizu paru je leta 2019 za Us Weekly razkril, da: “On samo čaka, da najde popoln trenutek, da jo zaprosi za roko. To želi narediti nepozabno in izjemno posebno … Taylorini prijatelji vsi govorijo o zaroki in o tem, kako se zares želi poročiti z Joejem. On je njen sanjski fant.” No, oboževalci pa so zdaj prepričani, da se je to že zgodilo. Eden od glavnih razlogov, zakaj Switfites mislijo, da se je par na skrivaj poročil, je sprememba besedila v Taylorini ponovni izdaji pesmi “Love Story”. V izvirni različici poje “baby just say yes” (prevod: “deklica samo reci da”), v ponovni izdaji pa zapoje “baby just said yes” (predov: “deklica je pravkar rekla da”).

Še en glasbeni namig, za katerega oboževalci menijo, da je dogovor na vprašanje pa je, da se je Taylor pojavila v poročni obleki v videospotu za pesem “Willow”, za katero oboževalci menijo, da govori o njenem in Alwynovem odnosu.

Toliko namigov, a pravi odgovor zaenkrat vesta le Taylor in Alwyn.