Serija S23 prinaša izboljšane fotoaparate za zajemanje epskih dogodkov v vašem življenju

Zabave v nočnih klubih, druženja s prijatelji, zimske dogodivščine … vsi ti epski dogodki, ki želimo, da v našem spominu ostanejo za vedno. Vendar, kako? Z novimi telefoni S serije Samsung Galaxy, ki poskrbijo, da ne glede na to koliko videoposnetkov, fotografij imate v galeriji – ostanejo za vedno! Nova S serija se ponaša z najboljšimi kamerami, ki zajemajo najkakovostnejše fotografije, četudi svetlobni pogoji niso idealni. V nočnem klubu, kjer svetlobe praktično ni ali na zasneženem hribu, kjer je vsaka podrobnost pomembna. Telefon sam poskrbi, da bo vaš fotografski spomin kakovosten in vam hkrati ponuja, da se s fotografijo malo poigrate ter jo dvignete še na višji nivo.

Epska nočna kamera z 200 MP

​​Samsung in serija pametnih telefonov Galaxy sta bila vedno znana po odlični kameri. Galaxy S23 Ultra je zdaj naredil še korak višje s posebnim prilagodljivim senzorjem 200 MP, ki omogoča izjemno natančno snemanje fotografij in videoposnetkov. Zahvaljujoč tehnologiji združevanja slikovnih pik je mogoče vse posneti v visoki ločljivosti. Na voljo je tudi posebna funkcija Nightography, ki s pomočjo umetne inteligence in algoritmov posname odlične nočne fotografije, tako da bo vaš vsak večer ostal v najlepšem spominu.

Samsung Galaxy S23 Plus - Modna.si
Samsung Galaxy S23 Plus

Ena najbolj priljubljenih oblik fotografije so seveda tudi selfiji, zato je tu super HDR selfie kamera, ki s samodejnim ostrenjem ustvari res epske portrete ali skupinske selfije. Za zahtevnejše fotografe, ki želijo fotografije dodelati po tem, ko so jih posneli, aplikacija Expart Raw na napravah Galaxy prinaša profesionalne možnosti snemanja v formatu RAW in JPEG. Za opazovanje in snemanje zvezdnega neba pa ta aplikacija prinaša še opcijo Astrophoto s katero boste lahko posneli Mlečno cesto in čudovito zvezdno nebo, ne da bi za to potrebovali posebno fotografsko opremo.

Platno primerno za vsakega ustvarjalca

Poleg odlične fotografije so družbena omrežja, kot so Facebook Instagram, Twitter in Pinterest, namenjena umetnikom, ki zbirajo všečke na podlagi svojih risb in drugih ustvarjalnih del. Z Galaxy S23 Ultra se lahko preprosto preizkusite v svetu umetnosti zahvaljujoč odličnemu pisalu S Pen, kjer lahko izrazite svojo kreativnost na odličnem velikem 17-centimetrskem zaslonu.

Najljubša tehnološka igrača

Celo zagrizenim fanatikom osebnih računalnikov in konzol je jasno, da je svet mobilnih iger prihodnost, zlasti v dolgočasnih situacijah. Igre za pametne telefone niso več to, kar so bile, pravzaprav se najbolj priljubljeni naslovi s svojo grafiko in igranjem lahko kosajo celo z zmogljivostjo močnejšega računalnika. Galaxy S23 Ultra je prava igralna zver, zahvaljujoč najnovejši mobilni platformi Snapdragon® 8 Gen 2 za naprave Galaxy. S23 Ultra podpira tudi igralsko uspešnico, imenovano ray-tracing, izboljšana baterija s 5.000 mAh pa vam bo zagotovila ure in ure uživanja v priljubljenih igrah.

Samsung Galaxy S23 Plus - Modna.si
Samsung Galaxy S23 Plus

Prepričljiv dizajn na katerem si spočijemo oči

Mladim pogosto govorijo, da imajo »mobitel stalno v rokah«, in nenehno opozarjajo, da bodo zaradi tega pekle oči. Res je, pametni telefon je vedno v rokah, a to je zato, ker ga mladi uporabljajo tudi za delo in učenje, ne le za zabavo. Na srečo je Galaxy S23 Ultra opremljen s funkcijo Enhanced Comfort, ki samodejno prilagaja barve glede na okolje, da zmanjša obremenitev oči, Vision Booster pa analizira svetlobne pogoje in prilagodi raven svetlosti zaslona, ​​da vse vidite natančno. Pred poškodbami pri padcih telefon varuje zaščitno steklo Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, ki preprečuje pokanje zaslona.

Če je dizajn tisto, kak pritegne poglede, pa potrošniki vse več pomembnosti dajejo izdelkom, ki so narejeni trajnostno. Te bo ta serija gotovo navdušila, saj vsebuje skupno kar 12 komponent, ki so izdelane iz recikliranih materialov, kar jih uvršča med najbolj trajnostne pametne telefone Samsung do sedaj. Materiali so narejeni iz recikliranega aluminija in stekla, plastike, ki jo najdemo v zavrženih ribiških mrežah in sodih za vodo, ter plastenk iz polietilen tereftalata (PET), medtem ko se za embalažo izdelkov uporablja 100-odstotno recikliran papir. Poleg tega je serija Galaxy S23 tudi dobitnik certifikata UL ECOLOGO®, kar dodatno potrjuje, da te naprave prispevajo k ohranjanju in ustvarjanju bolj zdravega planeta.

Naročite v prednaročilu po ugodnejših pogojih

Naj vas pametni telefoni S23 serije, ki postavljajo trende, prepričajo s svojimi izjemnimi kamerami, funkcijami za nočno in dnevno snemanje, pa inovativnim dizajnom in trajnostno naravnanostjo ter seveda brezhibno visoko zmogljivostjo in varnostjo.

Od 17. februarja 2023 so vsi trije telefoni Galaxy S23 serije na voljo pri operaterjih in v maloprodaji ter tudi na spletni strani Samsung. Vsi trije telefoni so na voljo v štirih naravnih barvah: fantomsko črni, zeleni, krem in barvi sivke. Galaxy S23 Ultra po priporočeni maloprodajni ceni od 1.399 €, Galaxy S23 po priporočeni maloprodajni ceni od 949 € in S23+ po priporočeni maloprodajni ceni od 1.199 €.
Galaxy S23 in S23+ - Modna.si
Galaxy S23 in S23+