Sestra Britney Spears razkrila, v kaj sta jo silila njena starša

Jamie Lynn Spears se očitno zgleduje po svoji starejši sestri Britney Spears in razkriva, kako sta njena starša poskušala vplivati na njo.

V prihajajočem memoarju z naslovom “Things I Should Have Said” Jamie Lynn razkriva, da sta jo njena starša silila v to, da pri 16-ih letih naredi splav, saj si bo sicer uničila kariero.

V odlomkih, ki jih je pridobil TMZ, 30-letna Jamie Lynn trdi, da sta, potem ko je leta 2007 povedala očetu Jamieju in mami Lynne, da je noseča, “prišla v mojo sobo in me poskušala prepričati, da bi bila grozna ideja imeti otroka na tej točki v mojem življenju.”

“‘To bo ubilo tvojo kariero. Premlada si. Ne veš, kaj počneš. Obstajajo tablete, ki jih lahko vzameš. Lahko ti pomagamo rešiti to težavo … Poznam zdravnika,'” razkriva besede svojih staršev Jamie Lynn in dodaja: “Vsi okoli mene so samo želeli, da ta ‘težava’ izgine … vsi so bili prepričani, da bi bil splav najboljša pot.”

Ko se je odločila, da bo nadaljevala z nosečnostjo, se je zvezdnica sprla z očetom Jamiejem, ko ji je ta predlagal, da odda svojega otroka v posvojitev.

Trdi tudi, da so ji ukazali, naj sestri Britney ne pove ničesar o nosečnosti.

“Potrebovala sem jo bolj kot kdaj koli prej in ni mi mogla pomagati v mojem najbolj ranljivem času … Še danes ostaja bolečina, ker nisem mogla povedati svoji sestri.”

Sčasoma je družina sklenila dogovor z Us Weekly, da razkrije novico in leta 2008 delila prve fotografije dojenčice Maddie, ki je zdaj stara 13 let.