Si želiš, da bi tudi tvoji nedrčki trajali večno? Zdaj lahko!

S temi tremi preprostimi koraki.

Nedrčki so nekako naše male skrivnosti. Je kos oblačila, ki ga najbolj pogosto nosiš, vendar ga nihče nikoli ne vidi (razen redki srečneži).

Na žalost pa večina med nami ne skrbi ustrezno za svoje nedrčke. In prav to je največkrat razlog, da se ti raztegnejo ali razbarvajo in jih moraš prepogosto menjati. Ker kvalitetni nedrčki nikakor niso poceni, bi morala veliko bolje poskrbeti za njih.

Ali si vedela, da nikoli ne bi smela nositi isti nedrček dva dni zapored? Vsak kos oblačila, ki med sestavinami vsebuje elastične materiale (tudi kavbojke), potrebujejo vsaj en dan, da se vrnejo nazaj v prvotno stanje. Sicer se bodo samo v nedogled raztegovali.

Sledijo trije koraki, s katerimi boš nedrčke za vedno obdržala v prvotni obliki:

1. Nedrčkov nikoli ne suši v sušilnem stroju. Vročina razgrajuje tkanino, zaradi česar nedrčki sčasoma izgubijo svojo elastičnost. Če jim boš pustila, da se posušijo na zraku, bo elastika trajala veliko dlje časa.

2. Peri jih v vrečki za perilo. Da se izogneš natrgani tkanini na košarici, bi morala vedno pri pranju uporabiti vrečko za perilo, peri pa jih vedno v topli, ne vroči vodi.

3. Vsak dan nosi drug nedrček. Vedno je pametno imeti več nedrčkov v omari in vsak dan nositi drugega. To bo zelo podaljšalo življenjsko dobo tvojim nedrčkom.

Tako, zdaj veš. Trije super preprosti načini, kako bolje skrbeti za svoje nedrčke.