Si želiš hitreje in lepše porjavelo kožo?

Poletje, morje in sonce … in porjavela koža. Si sploh predstavljaš poletni dopust, ne da bi se z njega vrnila s porjavelo poltjo? Tudi mi ne.

Ker pa dolgotrajno “praženje” na soncu ni priporočljivo, ti danes predstavljamo izdelke, s katerimi se bo tvoja koža, z dodatkom poljuba sonca, veliko hitreje obarvala v čudovito rjav odtenek.

(Zlato olje, marmelada in suho olje SUPER Mrkva)

Spoznaj marmelado, suho olje in zlato olje SUPER Mrkva od znamke Olival, ki je vodilni hrvaški proizvajalec naravne kozmetike z več kot 25-letno tradicijo in izkušnjami. Leta 2014 so prejeli prestižni certifikat NATRUE ter uvedli standard ECOCERT za naravno in organsko kozmetiko. Njihovi izdelki tudi ne vsebujejo parabenov in niso preizkušeni na živalih.

(Marmelada SUPER Mrkva)
(Suho olje SUPER Mrkva)

Uporaba marmelad za sončenje v zadnjih nekaj letih strmo narašča, vendar pa za razliko od ostalih marmelada Olival SUPER Mrkva za hitro porjavitev SPF 10 vsebuje ogromno naravnih sestavin, ki poskrbijo za hitrejšo porjavelost, hkrati pa ohranjajo kožo navlaženo in nahranjeno. Beta karoten, ki je naravno barvilo pridobljeno iz korenja, kožo ščiti in hkrati neguje. Za negovanje med sončenjem pa poskrbi tudi kompleks naravnih olj korenja, oreha, oljke in kakava, ki kožo hranijo in varujejo pred dodatno izsušitvijo. Posebnost marmelade SUPER Mrkva je tudi zaščitni faktor 10, ki pa zaradi vedno močnejših sončnih žarkov ni dovolj, zato je priporočljiva uporaba v kombinaciji z losjonom ali oljem z zaščitnim faktorjem, ki ga naneseš na kožo pred marmelado. Marmelado pa lahko uporabiš tudi kar tako, za lepši ten kože, saj bo njena niansirana, bronasta tekstura koži vdihnila čudovit sijaj in poskrbela za nekoliko temnejšo polt. Smo sploh omenili, kako čudovito diši?

V kolikor si bolj ljubiteljica uporabe olj, pa ima znamka Olival v svoji kolekciji tudi suho olje SUPER Mrkva za hitro porjavitev, ki tako kot marmelada izjemno lepo diši in vsebuje beta karoten pridobljen iz korenja ter dragoceno ekstra deviško oljčno, korenčkovo in orehovo olje. Zaradi embalaže z razpršilom je izjemno enostavno za uporabo, poleg tega pa se tudi zelo hitro vpija v kožo, tako da le-ta po nanosu ne bo mastna. Koža je po uporabi mehka, nežno elastična in svilnata ter zaščitena pred zunanjimi vplivi. Suho olje pa ne vsebuje zaščitnega faktorja, zato je pred njegovim nanosom potrebno nanesti mleko ali olje za zaščito pred soncem.

(Zlato olje SUPER Mrkva)

Ker gresta poletje in bleščice na koži kot z roko v roki, pa mora biti med tvojimi obveznimi poletnimi izdelki tudi zlato olje SUPER Mrkva za pospešeno porjavitev. Čudovito dišeče olje prav tako vsebuje beta karoten iz korenja ter oljčno, korenčkovo in orehovo olje, ki kožo ščitijo in pospešujejo porjavitev brez občutka mastne kože. Zlato olje pa je obogateno tudi z zlatimi bleščicami, ki se na soncu svetijo in lepo poudarijo bronasti ten kože. Tudi ta izdelek ne nudi zaščite pred soncem, zato je predhodna uporaba mleka ali olja za zaščito pred soncem obvezna.

 

 

 

 

Izdelki so na voljo v prodajalnah DM – Drogerie Markt in Engrotuš/Tuš ter preko spletne trgovine www.olival.hr.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry