Si želite prejeti brezplačno zaščitno čelado za smučanje znamke Elan?

»Varno smučanje je ena glavnih vrednot družbe Elan, ki že več kot 77 let izdeluje najboljše smuči na svetu. Naši izdelki zbližujejo prijatelje in družine, ustvarjajo trajne spomine na lepe trenutke v gorah in navdihujejo naslednje generacije za nadaljevanje tradicije smučanja,« je dejala direktorica blagovne znamke Elan Melanja Korošec ob napovedi sodelovanja med Elanom in Zavarovalnico Sava. V želji po višji stopnji varnosti na slovenskih smučiščih sta podjetji združili moči in v sodelovanju z uličnim umetnikom Azramom ustvarili posebno serijo petih unikatnih smučarskih čelad Eon z edinstvenimi ilustracijami.

Slovenska smučišča so  v pričakovanju zimskih počitnic, a najbolj zagrizeni smučarji so že naredili prve zavoje po sveže urejenih progah že pretekle praznike. Vsaka nova smučarska sezona pa lahko s seboj prinese tudi večje in manjše smučarske nezgode, ki so še vedno stalnica smučišč, kljub pogostim pozivom k varnosti in spoštovanju smučarskega bontona. Elan, edini globalni proizvajalec smuči, ki že 77 let smuči proizvaja ročno,

Čelada Elan - Modna.si
Varnost na snegu še nikoli ni bila videti tako dobro

s 100 % zeleno energijo in 100 % v slovenskih Alpah, stremi k temu, da lahko vsakdo uživa v smučanju, zato pozdravljajo nove smučarje in spodbujajo njihov napredek v vseh starostnih skupinah. K varnosti vsakega smučarja veliko pripomore tudi sodobna oprema, zato so pri Elanu vedno osredotočeni na iskanje inovacij in rešitev, ki izboljšajo zmogljivosti smučarske opreme. Med Elanove inovacije in rešitve sodi vse od uvajanja revolucionarnih novih oblik smuči do najbolj inovativnega produkta zadnjih desetletij – Elan Voyager – prve zložljive all-mountain smučke na svetu.

Elanovo nedavno inovacijo predstavlja tudi smučarska čelada Eon – prvi varnostni izdelek za zimske športe, ki je v celoti zasnovan v slovenskih Alpah. Posebna serija petih unikatnih smučarskih čelad z edinstvenimi ilustracijami je nastala v sodelovanju z uličnim umetnikom Azramom. Želimo vzpodbuditi mlade, da čim več prostega časa preživijo zunaj, v naravi, v družbi svojih prijateljev ali družine, in smučanje je ena najlepših zimskih aktivnosti. Občutek varnosti je pri smučanju zelo pomemben. Varnejše kot se počutimo, bolj uživamo na snegu in k temu v veliki meri prispeva uporaba sodobne smučarske opreme. Novo ultralahko čelado odlikujejo dvojna lupina, sistem pritrjevanja BOA 360, odstranljive ušesne blazinice PureSound in popolnoma nastavljivi zračniki, ki preprečujejo rosenje očal.

Si želite prejeti brezplačno zaščitno čelado za smučanje? Elan in Zavarovalnica Sava podarjata pet unikatnih smučarskih čelad v smučarskem kvizu Varnost na snegu še nikoli ni bila videti tako dobro. Pet srečnežev, ki bo pravilno rešilo smučarski kviz, bo letos na snežnih strminah osupnilo smučarske navdušence z izjemnimi čeladami, saj ima varnost lahko tudi super izgled. Kviz je dostopen tukaj.